推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

50 12
發新話題

[深圳] 友誼桑拿新手賽後報告

友誼桑拿新手賽後報告

話說早兩個星期同個FD上去深圳DUP骨,順路經過和平路友誼酒店,見到友誼桑拿係四樓,咁就入去試試,入到門口已經有RECEPTION出黎招呼我地,見到御式推拿,188人仔100分鐘(平日四個鐘)拎左LOCKER鎖匙就去換衫,環境幾好,更衣室好乾淨,有人幫你垣I衫褲沖完涼就整左兩個大堂,按頭和按腳,小費每人30之後入房等技師黎,見到眼前一亮,空姐制服,v領,貼晒身,短裙,見到都扯旗一開始除衫,拎bb油推背部,好舒服個胸唔覺意壓到你隻手,之後按埋前列線,弟弟已起,R埋你袋袋,最後忍唔住渣佢波,比左200小費佢。jc全程無偷懶,好細心,冷氣凍就較細d,針埋水比你飲,拖鞋都拎埋比你著,總體好滿意事後沖涼同個fd賽後討論,埋單九百蚊港子出完火好ョA無過夜就返香港。新手報告,多多包含

相關搜索目錄: 酒店

回復 1# 的帖子

"埋單九百蚊港子"  打個飛機,好貴喎!

回復 1# 的帖子

起个机成900蚊真系好贵喔。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-4-25 17:17 發表 起馨韟900蚊真系好贵喔。。
師兄有咩好介紹?

回復 4# 的帖子

這些不是一般人能付擔得起機場

如果以港幣計算, 900 人仔=1125 港幣.  其實而家係深圳打機都會有風險.

引用:
原帖由 strange 於 2014-4-26 00:02 發表 如果以港幣計算, 900 人仔=1125 港幣.  其實而家係深圳打機都會有風險.
其實都驚驚地,不過唔知點解埋單佢計1000蚊港子

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-4-25 15:53 發表
Topic 己註明是新手賽後報告

引用:
原帖由 trezeguet0 於 2014-4-26 09:56 發表
其實都驚驚地,不過唔知點解埋單佢計1000蚊港子
你跟資深老手 7 siu 去用1,000蚊可以做好多項目

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-26 12:04 發表

Topic 己註明是新手賽後報告
係啦,七公要包涵鴷得架!
當年一條友矇閉閉上深圳探險,響暗街比阿婆問要唔要小姐,陽光酒店樓下睇版,南國戲院搵女陪睇戲比人呃,轉鼤斐N成廿年喇!

精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 trezeguet0 於 2014-4-25 18:09 發表

師兄有咩好介紹?
YD期间就无咩野介绍啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-4-26 12:44 發表

YD期间就无咩野介绍啦。。

你都從良了,能有什麼好介紹呢?

引用:
原帖由 trezeguet0 於 2014-4-24 11:10 PM 發表
話說早兩個星期同個FD上去深圳DUP骨,順路經過和平路友誼酒店,見到友誼桑拿係四樓,咁就入去試試,入到門口已經有RECEPTION出黎招呼我地,見到御式推拿,188人仔100分鐘(平日四個鐘)拎左LOCKER鎖匙就去換衫,環境幾 ...
不怪香港多左好多輪街症....祇怪人仔實在好使

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 trezeguet0 於 2014-4-25 06:10 發表
話說早兩個星期同個FD上去深圳DUP骨,順路經過和平路友誼酒店,見到友誼桑拿係四樓,咁就入去試試,入到門口已經有RECEPTION出黎招呼我地,見到御式推拿,188人仔100分鐘(平日四個鐘)拎左LOCKER鎖匙就去換衫,環境幾 ...
呢間場我都經常去, 上次去都係做御式, 即係機餐,

人仔188 + 機場稅HK$150 + 2項大堂小費HK$30 x 2 (而家大部份客小費都係俾港紙)

總數港紙4百頭

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-4-25 15:53 發表
九百蚊港子打個飛機好像以礞ㄜ得!

九舊兩個人就差唔到啦, 風頭火勢, 你去CP, 比一千都無得現場機
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2014-4-28 01:16 發表

呢間場我都經常去, 上次去都係做御式, 即係機餐,

人仔188 + 機場稅HK$150 + 2項大堂小費HK$30 x 2 (而家大部份客小費都係俾港紙)

總數港紙4百頭
出火餐 4舊水也算貴。

咁多年來我去做全身推油,技師任摷,包出唔止一次,價錢如下:

¥88          一百分鐘全身推油
¥100         r雀小費
¥15         足浴小費
¥15         修腳 (or 採耳) 小費  
-----
¥218
=====

有優惠卷減¥20,埋單¥198,locker 小費HK$10。
[img=247,181][/img]

萝卜兄正下视听。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-4-28 15:11 發表
萝卜兄正下视听。。。
大海哥,您好!

講真,唔開大之機餐,三舊水已經好貴,除非軟硬件正到痺就另計。

如要求不太高,一個港式推油餐¥200一定有找。如果驚中伏,可以在非繁忙時段去一些較老字號既場,應該安全。

好多正場乜乜物物養生保健之類既搵笨 7 餐,技師又冇得互動, r 雀離你冇雷公咁遠,你想玩開心 d 就要 r 你小費,呢 d 場千祈咪去,不過 SZ 好多,好多人會中招。

之前去皇碼放雀,兩舊水之日式推油正邪兼備,仲有一份餐送,可惜此情不再。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-4-28 16:18 發表
大海哥,您好!

講真,唔開大之機餐,三舊水已經好貴,除非軟硬件正到痺就另計。

如要求不太高,一個港式推油餐¥200一定有找。如果驚中伏,可以在非繁忙時段去一些較老字號既場,應該安全 ...
谢谢萝卜哥。。有萝卜哥在就一切有关足浴正邪疑难尽解。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-26 16:07 發表

你都從良了,能有什麼好介紹呢?
有样野叫偷食。。
有一次偷食时师傅都在场。。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-4-28 14:33 發表

出火餐 4舊水也算貴。

咁多年來我去做全身推油,技師任摷,包出唔止一次,價錢如下:

¥88          一百分鐘全身推油
¥100         r雀小費
¥15         足浴小費
¥15         修腳 (or 採耳)  ...
鬥平總是一山還有一山低的, 雀費五十我都見過

事實係羅湖區港字頭全線加到兩舊幾, 波推場無間平過兩舊

環頭環尾果D就好難講...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-4-28 09:29 發表

有样野叫偷食。。
有一次偷食时师傅都在场。。。
海哥好野   當晚偷食我也在場,下次再勇 d,同魔仔睇齊,來個五中全餐。好讓師傅來個.......看到但吃不到的葡萄

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-4-30 00:44 發表

海哥好野   當晚偷食我也在場,下次再勇 d,同魔仔睇齊,來個五中全餐。好讓師傅來個.......看到但吃不到的葡萄     
五中记录看来只有蜘蛛侠能破。。

robert兄又出現了

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。