推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

5/5 初試<桃花島桑拿>一日遊

5/5 初試<桃花島桑拿>一日遊

星期一同朋友一早北上羅湖, 經過沿河南路睇左好幾間桑拿,
見到桃花島酒店就入去睇下價錢, 經理推介$288/3個鐘 香薰推油
一個鐘按頭,比小費就OK, 下午2點幾去到,本身想搵女人按腳,
經理話得男人揀, 咁就事但啦,不過一路都無人拎杯水黎飲,
服務就好一般, 之後按完腳就入房推油,

房間環境幾好,幾乾淨, 一陣就有技師入黎, 樣子唔錯,有d身材,
一開始就騎上黎同你按頭, 大約按左半個鐘左右,

就除衫推油,技師成個人訓左上黎,感覺佢對奶都壓左上身
之後就對佢上下其手,下面都摸得,囡囡之後訓係你身度壓住你條弟弟,
好鬼舒服

出完火就差唔多夠鐘,服務好,總體上唔錯,可以唔洗比小費,

見囡囡傷風都要返工就私底下比左小費佢, 埋單兩個人連小費共人仔六百幾蚊。

相關搜索目錄: 香薰 酒店

引用:
原帖由 trezeguet0 於 2014-5-6 18:13 發表
星期一同朋友一早北上羅湖, 經過沿河南路睇左好幾間桑拿,
見到桃花島酒店就入去睇下價錢, 經理推介$288/3個鐘 香薰推油
一個鐘按頭,比小費就OK, 下午2點幾去到,本身想搵女人按腳,
經理話得男人揀, 咁就事但啦,不過 ...
呢間場幾高危的。

相關搜索目錄: 香薰 酒店
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-5-6 23:09 發表

呢間場幾高危的。
師兄,點高危法呀???我見平日都多人去

依家仲係唔係嚴打?

回復 1# 的帖子

呢位師兄15日大假

引用:
原帖由 tomdotcom 於 2014-5-8 02:01 發表 呢位師兄15日大假
真係咁危???

開業頭七未過就被掃場,後台唔夠硬....
尋尋覓覓,最終會搵到食

引用:
原帖由 trezeguet0 於 2014-5-7 09:17 發表

人來人往,唔代表安全,就係人多先至危險,我係捕快的話,邊間人多我就去光顧邊間。如要出得暢快玩得安心,通常都會在非繁忙時間去唔多人既場。

呢間場在風季打得好勁,經常用借屍還魂手法劫後重生,安全與否,自已衡量。
[img=247,181][/img]

小心驶得万年船啊!

依家仲係唔係嚴打?

回復 1# 的帖子

But with this price, already get Full package in a Mongkok sauna, save time as well.
I love HK

以邪場來講,甚少是完全末出过事的,只是多與小。很多都是出事後改名或裝修或轉手再經营。

相關搜索目錄: 裝修

回復 2# 的帖子

ching點解會高危鵅H

回復 5# 的帖子

ching係唔係一上就要有15日假先得?

引用:
原帖由 trezeguet0 於 2014-5-7 09:17 發表

你話高危又得,好安全都得,因為公安時常上去維持治安!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。