推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔無線新聞財經台女主播/記者 - 陳雅怡

條裙再短d就perfect

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-6-23 23:13 發表

您就咁「上傳附件」都自動隱藏

唔明

唔知係咪iPhone 問題

陳雅怡白色one-piece短裙仔look可愛到殺死人

陳雅怡今日第一次著住條裙仔企嚮到做 cable早晨真係好sexy,幾難得見得到佢對美腿,加上呢條白色one-piece短裙仔唔過膝頭哥,坐低嘅時候就更加誘人,今日最開心肯定係男拍檔啦,事關陳雅怡向住佢坐嗰陣淨係平放雙腿,條白色短裙仔長度只有膝頭哥對上一半,以男拍檔嘅角度直望過去,嘩,陳雅怡短裙裡面條底褲仔一定俾佢睇晒,咩野顏色嘅under一覽無遺,男拍檔實硬晒啦,可憐陳雅怡都無得避走光。另外,cable早晨嗰地板又反光度高,陳雅怡報天氣時好似俾塊鏡照裙底噤,可愛到殺死人,如果條短裙仔再薄再短多D,觀眾一定開心到不得了,興奮無比
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

短裙仔太sexy

sexy n ichiban!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

請問今日有沒有陳雅怡姐姐d相?

引用:
原帖由 treasurer 於 2016-6-24 00:32 發表

唔明

唔知係咪iPhone 問題
似乎係「.jpeg」結尾先會有問題
試下以「.jpg」結尾上傳附件吧
引用:
原帖由 leewilliam7365 於 2016-6-24 01:39 發表
陳雅怡白色one-piece短裙仔look可愛到殺死人 ... 短裙仔太sexy
Thanks for supporting

但有著肉絲
係咪洗甩紅A味
俾啲時間吧

引用:
原帖由 fooking91 於 2016-6-23 11:55 發表
今朝早第一次全身比較生硬同無咩笑容,應該好快可以進步起來
0700那節…第一個shoot行近d差d企唔穩

陳雅怡姐姐著得好靚!如果她唔著絲襪和有番d笑容就very good!

陳雅怡姐姐著得好靚!如果她唔著絲襪和有番d笑容就very good!(cont.)

7個0兄仍未歸來 , 睇住呢D先
陳小姐的黑版

卅幾度都著厚黑,阿怡妹熱唔熱呀?

11/7/2016 Cable早晨

12/7/2016 Cable早晨

skirt too long!

佢用左條毛巾放喺對腳度

終於見到陳雅怡姐姐唔著絲襪!

引用:
原帖由 nakgnof 於 2016-7-8 14:17 發表
卅幾度都著厚黑,阿怡妹熱唔熱呀?
人地想塑身嘛

23/7/2016 有線新聞

24/7/2016 有線新聞

今朝警察快訊紅色連身裙!

回復 296# 的帖子

唔該有沒有陳雅怡警察快訊的相?

26/7/2016 Cable早晨

27/7/2016 有線新聞

29/7/2016 有線新聞

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。