推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

61 123
發新話題

請問馬德里.......

請問馬德里.......

想請問有無NC同好試過依個場,點玩法? 收费如何? many thanks.

i want to know too!

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-3-5 19:16 發表
想請問有無NC同好試過依個場,點玩法? 收费如何? many thanks.
舊馬德里是佐敦星色的姊妹場, 同樣是主打陀地靚妹, 但應該已結業. 依家果間應由他人頂了做北姑場(傳聞是富盈華老細但未知真確性)

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2007-3-6 01:34 發表

舊馬德里是佐敦星色的姊妹場, 同樣是主打陀地靚妹, 但應該已結業. 依家果間應由他人頂了做北姑場(傳聞是富盈華老細但未知真確性)
thanks for your infos.

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2007-3-6 01:34 發表

題外話一問:

知唔知 MK 有間 NC 叫明星,個 Fd 話 location 係 Portland & 山東 喎。

引用:
原帖由 COO 於 2007-3-6 11:26 發表

題外話一問:

知唔知 MK 有間 NC 叫明星,個 Fd 話 location 係 Portland & 山東 喎。
好似近朗豪坊, KFC 對面, 但這間好似是北場來的

gunman 兄,知唔知乜料呢?我個 fd 問我…

Sorry,多問一句,個場硬件如何,收費正常否?有甚麼該注意?賣點係乜?

引用:
原帖由 COO 於 2007-3-6 11:58 發表
Sorry,多問一句,個場硬件如何,收費正常否?有甚麼該注意?賣點係乜?
Sorry Brother, I have never been there before ......

Just see this NC before in other forum (may be U can try Mxx 16x to see if this NC has place any Adv or not )

Thanks anyways

>> 知唔知 MK 有間 NC 叫明星

舊場一間, 硬件唔掂
北較多, 有少量陀地, 不過都好一般
not worth to try i personally think

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-6 19:26 發表
>> 知唔知 MK 有間 NC 叫明星

舊場一間, 硬件唔掂
北較多, 有少量陀地, 不過都好一般
not worth to try i personally think
你有去過呢間探險?
Learning to be good

引用:
原帖由 旦丁 於 2007-3-6 18:45 發表

你有去過呢間探險?
旦丁兄

好耐之前去過一次
不過就跟手真係無下次

你最近有無活動啊???

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-6 20:45 發表

旦丁兄

好耐之前去過一次
不過就跟手真係無下次

你最近有無活動啊???
小弟....比人長期監視.....

引用:
原帖由 旦丁 於 2007-3-6 19:29 發表

小弟....比人長期監視.....
個心野既比人監視都要出洞啦
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-3-7 09:05 發表

講得無錯
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-7 12:46 發表

講得無錯

To: Mr. Tailawyau

Long time no see.............

hi 4eyeman

really a long time
which nc is your recent favourite?

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-3-7 10:35 發表

我都想.....

引用:
原帖由 旦丁 於 2007-3-8 05:21 發表

我都想.....
心想事則成呀兄弟~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 COO 於 2007-3-6 03:26 發表

題外話一問:

反而樓下果間以前都有閒時去下喎~~~~硬件極差~~~~但有時有d廿到尾陀地都有d驚喜~~~~

只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-3-20 15:16 發表

反而樓下果間以前都有閒時去下喎~~~~硬件極差~~~~但有時有d廿到尾陀地都有d驚喜~~~~
咩叫驚喜呀?? 用錢買唔買到架??

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-20 08:07 發表

咩叫驚喜呀?? 用錢買唔買到架??
我最記得有一次~~~兩round入了兩個全身魚網seethough女~~~~

玩左一陣~~~例牌摷啦~~之後正想埋牙~~~~兩條女分別都話自己係金!!

摷就得~~~~

跟手就入左件廿七歲的女~~~番左工兩日~~~全身包到密封咁入泥~~~

但玩玩下~~~~錫的的全身震~~~咬哂唇咁o係度亨亨聲~~~

跟手摷到成手水~~~埋牙~~~之後完事之後同條女一齊出房去廁所~~~

條女比大班話~~~~「阿女~~~個客泥架咋~~使唔使咁肉緊呀~~~

叫到連個客o係廳到唱唔倒歌~~~~」~~~~~:L

咁算唔算驚喜丫~~~~~:L:L:L
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-3-20 16:24 發表

我最記得有一次~~~兩round入了兩個全身魚網seethough女~~~~

玩左一陣~~~例牌摷啦~~之後正想埋牙~~~~兩條女分別都話自己係金!!

摷就得~~~~

跟手就入左件廿七歲的女~~~番左工兩日~~~全身包 ...
最緊要開心!!!

61 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。