推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

43 12
發新話題

[原創] 修行不{

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-9-22 12:53 發表

你的生日就是最好的大團圓日子!你就用一句 "Torn between 2 lovers!"
歌詞下一句好似係 feeling likes a fool

都话七少有办法既啦。。系咪好似一下甘安排呢,:-

阿JACK生日果日约埋女友。。当然KIM也在。。烛光晚餐。。点播一首torn between two lovers, 跟住同KIM话:-话:
有句心里话要同你讲。。我爱你。。但又爱多一个。。希望KIM你本着对我既真爱。。接受我也爱多一个。。在你面前呢位小妹妹,。今晚我们就来个3P ..以后一团和气。。二女伺候一夫,。我。。。

我相信阿JACK一定会有惊喜。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-9-22 15:56 發表

阿JACK生日果日约埋女友。。当然KIM也在。。烛光晚餐。。点播一首torn between two lovers, 跟住同KIM话:-话 ...

如果 Kim 唔反面我就切乜都得

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-9-22 15:56 發表

阿JACK生日果日约埋女友。。当然KIM也在。。烛光晚餐。。点播一首torn between two lovers, 跟住同KIM话:-话 ...
If it happens to 大海和小曉嫂

以後可以改口叫海哥做海公公

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-9-22 16:04 發表

If it happens to 大海和小曉嫂

以後可以改口叫海哥做海公公
一早找七少教路就应该得既。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-9-22 17:50 發表

一早找七少教路就应该得既。。。
算了吧,講和做是兩回事,肥七叫得做老婆的也不會如此對待他們,要雙飛隨便揾兩個街女咪得

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-9-22 18:02 發表

算了吧,講和做是兩回事,肥七叫得做老婆的也不會如此對待他們,要雙飛隨便M兩個街女咪得
老五時時話:老公,把你雞雞切6段,每個姐姐(老婆)要一段,然後留番一段給你誧縑I

引用:
埻泃蚕 KMY89 黺 2014-9-22 18:02 追桶

呾賸勘ㄛ琌睿酕岆伒婽瞿炤岊蔇迮譙鶺玅霾黨眷蝝朽坻�ㄛ猁褞鵁蕦晞h�誰躓蛷腕
呇葭ㄛ 扂岆獗徹ほ鼠躲橾2橾4俙3Pㄛ 婓TUM躓涴跺脯醱奻ほ鼠橈勤岆腕腔﹝﹝猁砃坻悝炾﹝﹝﹝

乱码??

呇葭ㄛ 扂岆獗徹ほ鼠躲橾2橾侐3P腔ㄛㄗ祥岆珋部ㄘ﹝﹝垀眕婓TUM躓腔脯醱奻ほ鼠岆腕腔ㄛ 硉腕悝炾﹝
觴鎢﹝﹝ˋˋ

引用:
埻泃蚕 KMY89 黺 2014-9-22 18:02 追桶

呾賸勘ㄛ琌睿酕岆伒婽瞿炤岊蔇迮譙鶺玅霾黨眷蝝朽坻ㄛ猁褞鵁蕦晞h誰躓蛷腕

葭ㄛ 扂岆綎ほ鼠躲橾243P腔ㄛㄗ祥岆政鶹提屆ㄐ婓TUM躓腔蚚磄玅葙封З繭纂ㄐ硉腕W﹝﹝

strange...乱码。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-9-22 16:02 發表

如果 Kim 唔反面我就切乜都得
为了切师付,我要试下

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-9-23 10:45 發表

老五時時話:老公,把你雞雞切6段,每個姐姐(老婆)要一段,然後留番一段給你誧縑I
七公又收了老五哪

引用:

阿JACK生日果日约埋女友。。当然KIM也在。。烛光晚餐。。羆膜@首torn between two lovers, 跟住同KIM话:-话 ...
一生人……活出去……要a七公!成为第二艦i让二藻拲C顒漱H…

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-9-29 16:22 發表

为了切师付,我要试下
恐怕你會由相公變公公

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-9-29 16:22 發表

为了切师付,我要试下
要啦。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-9-29 16:28 發表

一生人……活出去……要a七公!成为第二艦i让二藻拲C顒漱H…
好多师兄有几个老婆。。但能让两个老婆一起服侍的我就只看过七公得。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-9-30 11:03 發表

好多师兄有几个老婆。。但能让两个老婆一起服侍的我就只看过七公得。。。
好似係得七公和海哥有幾個老婆 ...

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。