推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

50 12
發新話題

尖沙咀「紅禨a」

回復 23# 的帖子

是在紅葉嗎?那個女女問你$500 tips

這兒是不是有個叫Kimi 和Suki
有誰試過?
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-10-23 10:17 發表 這兒是不是有個叫Kimi 和Suki有誰試過?
斯兄怎知有她倆呢?

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-23 15:40 發表 斯兄怎知有她倆呢?
我有天文台,安裝在尖沙咀,哈哈。
本自同根生

相煎何太急

回復 28# 的帖子

kimi 係咪染紅色頭髮,suki 係咪心囗掛著十字架頸鏈?

也試了Angel,典型鄰家女孩Feel,樣貌清麗,態度好,意想不到推按得有板有眼,服務有驚喜  如果她在時間分配上會有所改善,就更好了,出房前才知她只18歲 之後用兩條紅衫魚換取她的一杯水,她雙手接下報以微笑加聲多謝∼

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-28 14:35 發表
也試了Angel,典型鄰家女孩Feel,樣貌清麗,態度好,意想不到推按得有板有眼,服務有驚喜  如果她在時間分配上會有所改善,就更好了,出房前才知她只18歲 之後用兩條紅衫魚換取她的一杯水,她雙手接下報以 ...
沙漠里的水?雖未至天價

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-10-28 17:00 發表 沙漠里的水?雖未至天價
我當是忘情水

除左60分鐘同part 1未必咁好,有麼什麼好野?邊個女女好?

回復 26# 的帖子

引用:
原帖由 lolototo 於 2014-11-10 14:36 發表 除左60分鐘同part 1未必咁好,有麼什麼好野?邊個女女好?
主打年輕陀地,推按也算認真,180°反轉後會有驚喜,可惜時間分配上始終有待改善....

小心中伏

坦言,這堣w不是當初我去時那樣了,陀地恃寵生驕,飛鐘越來越嚴重!我沒有再去了

引用:
原帖由 Keoyuk 於 2014-11-29 11:43 發表
小心中伏,有囡囡叫我比一千tips, 我只不過摸她的pat pat...... 唔比叫非禮…… 怕怕
多謝師兄提醒!咁後來有冇俾?

去了一次:到左,女女講比我知邊間房就要我自行入房(燈都唔開比我)叫我沖涼先,10分鍾後入薄C
我話OK, 入房有煙味,窗有問題,關不緊,聽到車聲,沖涼位有垃圾

⋯沖涼後等了15分鐘,女女入房。

Part 1-冇乜要求,所以都可以,15分鐘就開始r  pat pat,心諗咁快
Part 2-係唔錯
之後沖涼,比家用
入房時間20:45,出房時間21:30 。
問心講,女女係好,不過如不改善問題,好難會返來。

引用:
原帖由 guewhat 於 2014-12-23 13:16 發表
去了一次:到左,女女講比我知邊間房就要我自行入房(燈都唔開比我)叫我沖涼先,10分鍾後入薄C
我話OK, 入房有煙味,窗有問題,關不緊,聽到車聲,沖涼位有垃圾⋯沖涼後等了15分鐘,女女入房。
Part ...
你的時間比我長,我入房到出房用了35分鐘,所以,以 後唔去

thanks for sharing

一個半個CHING或者是做謠,不過咁多個都咁講就...

試過有一次,5點打去問有冇房,主持人話仲有一間,放是留房15分鐘到,結果上到去房俾髐H,最快都要半個鐘,叫我落樓等有房call我,結果音訊全冇,咁麊A務態度邊有下次。

引用:
原帖由 kwanhoi1971517 於 2015-1-12 09:15 發表
試過有一次,5點打去問有冇房,主持人話仲有一間,放是留房15分鐘到,結果上到去房俾髐H,最快都要半個鐘,叫我落樓等有房call我,結果音訊全冇,咁麊A務態度邊有下次。
呢間場真係越做越差,技師飛鐘嚴重,連主持都冇信用。

咁攪法等於只有part 2😤

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。