推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

49 12
發新話題

Men Spa! 一肚火!

Men Spa! 一肚火!

為批評而開題绝对可以
但師兄第一次有無照做技師?
如果無,大家都知若沒相熟技師就要看骨運
如沒做,就當踩場望望,時間预了要花,唔岩走人
就係cut loss

你好似暗示做了不滿意的  你話要走但最後也做了?
另外第二次呢?

所以未太明火禰均H

God's mill grinds slow but sure.

師兄,有D咩野咁火呢,你冇BOOK到點怪得人,唔通人地坐係度等你咩

有 sauna forum 讚到好比人間天堂!

咁小意思都一肚火,唔係呀!如果我係主持人見到你咁寫,真係一肚火

有咩值得咁嬲?因為其他唔得?咁你行過佐敦上海街咪會殺人?

引用:
原帖由 yywwkk 於 2014-11-4 22:41 發表
咁小意思都一肚火,唔係呀!如果我係主持人見到你咁寫,真係一肚火
冇book到做唔到都發火投訴,Men Spa其他技師真係全部唔掂?可見經營樓上骨的困難。

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 小小小蜜蜂 於 2014-11-4 16:01 發表 連續兩次去,一肚火!第一次去,後生妹開門,即入啦,突然主持人話佢有booking,我話要走,因為其他女真係想嘔!
C兄呀 ! 你係消費者謘A如果你開頭上到去已經有D咩大大不滿,你更係有權立刻離開啦…
但係C兄你個人都走鱁捸A就無必要咁小家,仲要係度發脾氣,你估自己仲係細路仔咩。

回復 9# 的帖子

等師兄的詳細申述; 相信大家也想知可解會咁火滾.

引用:
原帖由 小小小蜜蜂 於 2014-11-5 10:32 發表

師兄, 今日工事忙, 得閒再詳細講述.
我尋日都趁傍晚問你,你講些唔講些拖得太耐
唔係好公平的。
God's mill grinds slow but sure.

回復 11# 的帖子

呢排Men Spa同一時間很多負面的討論而且也不是針對個別的技師; 以乎是管理的關注.

唉! 主持人可能另到一些光明磊落的人不開心了, 小心!

回復 16# 的帖子

引用:
原帖由 Keoyuk 於 2014-12-1 13:30 發表
謝謝你的報吿!由於我不信邪試了Man Spa,杲然中招!如果好玩收费貴冇問題……:但是收了錢仲叫我乞兒就真是太過份了!!!
可以詳細D講講發生咩事?

What's happened ?

回復 18# 的帖子

回復 20# 的帖子

邊個技師甘無品?之後你有無同老板投訴?

引用:
原帖由 Keoyuk 於 2014-12-2 16:15 發表
技師想我比多D貼士,我比了300!她説比那洶硒N話我乞丐!!
我在這個場多數都係俾300,並未遇過Keoyuk兄所述的情況。
唔通係師兄獲提供超級增值服務,所涉技師覺得收這個數目唔抵?
可否講清楚事情始末?,

引用:
原帖由 Keoyuk 於 2014-12-2 16:15 發表 技師想我比多D貼士,我比了300!她説比那洶硒N話我乞丐!!
小弟縱橫骨{樓上骨那泵h年,從來比貼士有時公價,也從來未試過以上代遇,
也相信很少技師,女仔直言貼士小,鬧你的局面,就算覺得係也祗會背後說三道四,
話你手多,要求多,貼士少的,孤寒鬼,
除非你和人地技師口頭達成甚炫絞K協義,最後沒有付足才有可能。

其他小弟,也想不到,麻烦你明言,或者私下PM指㸃迷侓。

希望問題可以解豆a。
本自同根生

相煎何太急

回復 20# 的帖子

師兄都算有品, 給人丙也只是在這婸”漭y而也不開女女的名

換轉係我實即時告知Cathy, 絕不姑息!

話說回來; 在這, 我通常都是給+2或+3但也沒有師兄的待遇

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。