推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

青山道浴泉

青山道浴泉

兩個老板娘係以前老尖大場做開的舊相好,終於見到佢地上岸開舖,仲要係我屋企附近,點都要上去捧下場,坦白講,一開始都會擔心地方始終冇咁乾淨,點知出乎意外,仲好過一D旺區水療店,但價錢平一舊,四舊水落樓,佢地仲吹雞叫左兩個陀地姐妹友情客串,夜晚收工返屋企前,又多個地方聚腳

相關搜索目錄: 水療

Thanks  C hing,  may i know  near Garden Bakery ?!

引用:
原帖由 大力金剛 於 2014-11-21 09:39 發表 兩個老板娘係以前老尖大場做開的舊相好,終於見到佢地上岸開舖,仲要係我屋企附近,點都要上去捧下場,坦白講,一開始都會擔心地方始終冇咁乾淨,點知出乎意外,仲好過一D旺區水療店,但價錢平一舊,四舊水落樓,佢地 ...
多謝推介,有機會一試,thanks

本自同根生

相煎何太急

在元洲h附近,青山道271號

咁抵,真係要試一試

引用:
原帖由 大力金剛 於 2014-11-21 09:39 發表
兩個老板娘係以前老尖大場做開的舊相好,終於見到佢地上岸開舖,仲要係我屋企附近,點都要上去捧下場,坦白講,一開始都會擔心地方始終冇咁乾淨,點知出乎意外,仲好過一D旺區水療店,但價錢平一舊,四舊水落樓,佢地 ...
佢地鰜C山道系吾系仲有一姐妹店叫浴莊呀?早排有位以前鬺O场的红牌同埋锣湾做过老板娘的靓女]客串叫髐p弟上去,地方吾错,几宽蔽工净。

近公司, 找日 放工試鴷

新地方?? 有機會路過上去試下陀地

問左靚靚老板娘,原本浴莊同浴泉係同老板的,佢地之前係果兩間場兩頭走試工,生意幾好,之後原本老細兼顧唔到想頂一間出黎,佢地就接手升呢做左老闆,而家雖然唔同老闆,但兩間場關係仍然好似姊妹場咁好

各C HING注意,兩位陀地原來已經轉左去浴莊,去錯地方M唔到人勿插小弟

請问浴莊在哪?

青山道359號,近長發街

回復 12# 的帖子

tks c hing

引用:
原帖由 大力金剛 於 2014-11-26 12:33 發表
青山道359號,近長發街
今日跟大力金剛兄指示上去踩下場,
樓下有招牌都唔難M,環境比預期好,
今日陀地只有文文,第一次先試6O,
足鐘冇偷懶,手骨掂,有跪背。有響聲(係我背脊)
家用共四佰個大洋

另外推介下附近有間越南餐廳,食物味道Ok,
各位師兄可一試
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2014-11-30 18:04
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2014-11-30 18:04
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2014-11-30 18:04

回復 14# 的帖子

青山道359

多謝simon兄介紹,下次按完都試下間越南餐廳,都話女女冇令你失望,我上次條腰骨都俾佢跪到響晒當然,當然,千萬唔好期待有18/22質素,始終唔係尖沙咀,況且覺得太後生技術未必有,招呼就撞手神,有心機按又有招呼就OK了,有時四舊落樓,仲想要求幾多,冇非基本足鐘,有力,但就好多都做唔到,一入房就想拿拿聲攪掂收錢走人
本帖最近評分記錄
  • simon_kkk 體力 +10 讚! 2014-12-3 13:57
  • simon_kkk 威望 +10 讚! 2014-12-3 13:57
  • simon_kkk 金錢 +10 讚! 2014-12-3 13:57
  • 斯坦利 體力 +30 非常同意 2014-12-3 13:11
  • 斯坦利 威望 +30 非常同意 2014-12-3 13:11
  • 斯坦利 金錢 +30 非常同意 2014-12-3 13:11

引用:
原帖由 simon_kkk 於 2014-11-30 17:19 發表 今日跟大力金剛兄指示上去踩下場,樓下有招牌都唔難M,環境比預期好,今日陀地只有文文,第一次先試6O,足鐘冇偷懶,手骨掂,有跪背。有響聲(係我背脊)家用共四佰個大洋 ...
多謝分享,有機會我也會一試。
本自同根生

相煎何太急

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。