推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

估唔到香港都有人妖玩!

Please pm 我都想去玩下

回復 1# 的帖子

比女人仲姣、仲淫、都幾激

引用:
原帖由 kk6006 於 2016-4-12 04:06 發表
比女人仲姣、仲淫、都幾激
同時間比男人仲粗仲長仲硬屌得仲入又射得仲遠仲多

引用:
原帖由 jubigado 於 2016-4-6 15:19 發表 點樣麻麻地法? 好似好索咁, 心思思想同佢玩
一般來說,佢地多數來自菲國及附近地區,所以比較喜歡做西方商務旅客,服務亦自然較欣勤,因此亦較為集中在港島酒吧區出沒∼
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 80# 的帖子

呢件又好索喎,你有冇玩過。

咁佢地鐘意同鬼佬玩,但同你玩時有冇催鐘,有冇呢樣唔做嗰樣唔做

你地見相個d玩過曬!樓上師兄正確,佢地like做西人多d...我地local態度麻麻而且用好多藉口吹鍾!仲有好多奸招....所以玩之前傾清楚

引用:
原帖由 tete24 於 2016-4-19 01:24 發表 你地見相個d玩過曬!樓上師兄正確,佢地like做西人多d...我地local態度麻麻而且用好多藉口吹鍾!仲有好多奸招....所以玩之前傾清楚
小弟之前試過, 事前問可否共浴,因為可以確保壎狌, 對方ok, 可惜後來反口⋯⋯⋯
師兄可以分享下有咩奸招喎∼∼

ps.呢位「姐姐」近日似乎發福左
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 jubigado 於 2016-4-17 11:32 發表 呢件又好索喎,你有冇玩過。咁佢地鐘意同鬼佬玩,但同你玩時有冇催鐘,有冇呢樣唔做齞阰灠
無,因為佢實在太大支,怕左佢∼

其實共浴就唔好諗....佢地一定唔會!!所以衛生問題大家要小心唔係個個都pro 交足貨!! 小心

地點有好多可能係賓館但d 菲妖會呃你係洒店壎竻颾ㄘ

多數分兩種吹功 1:唔想俾你拮所手口並用令你快出1Q收你皮 2:吹兩下即入快手收你皮...lee兩個方法最常用所以唔好信佢地

如果想高質服務暫時只有1個very gd ! 有前戲有女王feel ...但小心佢拮你

再想開心d !!去日本玩AV人妖.....正....同香港水位一様但性價比over ...乜都清楚唔呃人

想平d..老泰唔駛介紹

叫做新興市場有強國貨但質素分差比較大

唔講太多留待大家自己發掘

有冇師兄試過"方向日報醫藥版"D人妖OK嗎?
http://www.myhotboy.net/?fromuid=1085950

回復 66# 的帖子

呢個好正,把聲都似女人
試過同佢過夜,俾佢插到前列線高潮佢都未出
最後口爆我再係我個口小便
本帖最近評分記錄

V7   Ladyboy

求pm !
Thanks !

求information, can pls pm to me ? Thx !

香港越來越多啦,不過,大家要自己尋找,無謂搞到又掃人場啦

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-5-4 10:17 發表
香港越來越多啦,不過,大家要自己尋找,無謂搞到又掃人場啦
非常同意,這網已很少人流,其實玩不用PM,不用介紹.GOOGLE已有

引用:
原帖由 kevin21420 於 2016-4-22 18:22 發表
呢個好正,把聲都似女人
試過同佢過夜,俾佢插到前列線高潮佢都未出
最後口爆我再係我個口小便
搵唔到佢資料,師兄可否pm我?

引用:
原帖由 tete24 於 2016-4-21 11:18 發表
其實共浴就唔好諗....佢地一定唔會!!所以衛生問題大家要小心唔係個個都pro 交足貨!! 小心

地點有好多可能係賓館但d 菲妖會呃你係洒店壎竻颾ㄘ

多數分兩種吹功 1:唔想俾你拮所手口並用令你快出1Q收你皮 2:吹兩 ...
有邊個very good?
之前玩過三次,都只係一般,但都想再試
佢拮我都ok

Woo 有正野有正野!! 今日新食泰國貨!! 年青後生.....走肥...服務超好!!

有興趣可pm .......25 走....有興趣快!

實況娛樂!!! 大家見真章

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 tete24 於 2016-6-19 15:32 發表
實況娛樂!!! 大家見真章
唔錯喎.  

C Hing, 玩左d咩呀?

相關搜索目錄: 娛樂

師兄求pm,大家分甘同味

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。