推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

都成2星期冇去呢度....
係咪好似話"盈盈"已退役喇!!!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-10-17 16:28 發表
都成2星期冇去呢度....
係咪好似話"盈盈"已退役喇!!!
係shadow. 都幾掛佢.

係shadow...唔係盈盈....咁都冇禁驚...

有埋話驚唔驚,
我都化左.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007/09/05 16:38 發表
有埋話驚唔驚,
我都化左.
離離合合....乜都化囉....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-16 22:42 發表

你尋晚去關心果個伊人o羅.
伊人話我同你相似的地方,就係同樣有把壞孩子的笑聲,

.................... 哈哈 !!!!!  

我心裡就話其實係喜歡佢的前面推油至真 !!!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-17 23:39 發表

我心裡就話其實係喜歡佢的前面推油至真 !!!!
咁你有無「回禮」呀?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-17 18:42 發表

咁你有無「回禮」呀?
咩嘢係回禮呀 ??? 不過我嗰晚純粹享受整個個程。

同食嗰D甜蜜可樂糖。

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-18 20:15 發表

咩嘢係回禮呀 ??? 不過我嗰晚純粹享受整個個程。

同食嗰D甜蜜可樂糖。

:v ...
終於可o答糖哩~~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-18 23:50 發表

終於可o答糖哩~~~
咁我又未至於好似警察咁敬禮,只係好普通咁點吓頭便算,

我食嗰隻糖冇你嗰隻咁香甜,淡少少味,清清地。  

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-19 09:54 發表

咁我又未至於好似警察咁敬禮,只係好普通咁點吓頭便算,

我食嗰隻糖冇你嗰隻咁香甜,淡少少味,清清地。  

次次唔同才令你心思思.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-19 04:01 發表

次次唔同才令你心思思.
哈哈 .............. 心思思就會好易沉。

.......... 哈哈 !!!! 又嚟壞孩子的笑聲添 !!!!!

...........

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-19 06:10 發表

.......... 哈哈 !!!! 又嚟壞孩子的笑聲添 !!!!!

...........  

心思思就是沉船的先兆.....haha

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-19 14:10 發表

...........  

我的孩子氣聲不是「哈哈」.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-10 12:19 AM 發表

You mean at VIP Sauna, bgs just stroke you?
冇錯,次次都好似做spa咁

相關搜索目錄: SPA

又有新女經理登場叫NICOLE ^^

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-26 09:56 發表
我無去一周, 又miss左.
咁即係邊個走左?

另外, 有一個比60仲young 既補緊師,
唔知出左師未?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 09:59 發表

咁即係邊個走左?

唔知出左師未?
唔見katherine唔知係咪走左....

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-26 10:06 發表

唔見katherine唔知係咪走左....
Katherine比較靜.

尼個Nicole索唔索?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 10:22 發表

Katherine比較靜.

尼個Nicole索唔索?
冇阿蛋咁靚但係屬於高佻型,佢話黎左一個星期,之前做過好多間場......

對上個零月公司旺季,都冇乜上去...
應該裝修完啦可?!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-10-26 15:06 發表
對上個零月公司旺季,都冇乜上去...
應該裝修完啦可?!
休息裝修完,好似輪到接待處有野整~~~

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-26 01:56 發表
咁佢返咩更嫁 ????

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-26 03:23 發表

冇阿蛋咁靚但係屬於高佻型,佢話黎左一個星期,之前做過好多間場......
咁佢身材得唔得同索唔索先 ????

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 01:59 發表

咁即係邊個走左?

唔知出左師未?
白貓兄 ﹕ 咁幾時去同個女經理打聲招呼,順道見吓個
小師妹學有所成未呀嗎 ???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。