推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 rayss 於 2007-4-11 23:56 發表
首先請各位大佬brother原諒,請容許細佬在此說句心婺隉C浪淘沙我差不多每個星期都去,多則三次少則╴次。持續到現在也有兩年多了。其實由以前AMY到現在由JACK主理的時代。我一一見証。無可否應現在的BG的而 ...
點解成日都有人推?只不過係呢條Thread經常有人參與討論,都唔係每日都有人介紹一個BG吖!又正如閣下都成日去呢個場,咁梗係覺得呢個場好或至少去得過啦!如果你得閒可以多D上黎報料(譬如有乜好介紹或者有邊個BG要避之則吉),咁到時就真係多人講喇!

Dear bros, I want to try this sauna today at around 7. Any good recommendations?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-12 23:38 發表

唔記得05年六月O記桑拿無間道?
唔記得喇....咩事呀?

試了中更新女吉祥  三十出頭樣我俾七十零分 只是少許c9 feel
來自港島大班  dup不錯 皮膚滑做腳時有LCW 80, 101, 天泉88 等的陰柔
亦有推胸肚膀光夠全面.

另外99無返工了仲諗住第日再M佢唱歌仔我聽

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-15 17:00 發表
試了中更新女吉祥  三十出頭樣我俾七十零分 只是少許c9 feel
來自港島大班  dup不錯 皮膚滑唔係我主勳探索係佢dup時俟埋尼
做腳時有LCW 80, 101, 天泉88 等的陰柔
亦有推胸肚膀光夠全面.
貓兄,

您上去通常做幾粒鐘??

引用:
原帖由 roederer 於 2007-4-16 05:11 發表

貓兄,

您上去通常做幾粒鐘??
兩粒

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-16 08:09 發表

兩粒
正骨按兩粒咁少既? 我有時按三粒鐘都覺得時間過得好快啊

我有次想去呢間場架,但去到門口見條街人來人往鬼咁熱鬧,自己又o係果度附度返工,所以放棄左~

引用:
原帖由 handjob 於 2007-4-16 12:39 發表

正骨按兩粒咁少既? 我有時按三粒鐘都覺得時間過得好快啊

我有次想去呢間場架,但去到門口見條街人來人往鬼咁熱鬧,自己又o係果度附度返工,所以放棄左~
咁我去dup骨密嘛

回復 #79 白貓兒 的帖子

即是几多號。以前一星期兩次Amy, Micky時代。近半年毋去la.想今天下午4時左右去,有冇好介紹。不要太大力。

引用:
原帖由 TaiHo 於 2007-4-16 15:01 發表
即是几多號。以前一星期兩次Amy, Micky時代。近半年毋去la.想今天下午4時左右去,有冇好介紹。不要太大力。
即是13號

想問白貓兄,你通常上去會係幾多點上去?小弟都有上去,如果時間適合都希望可以撞到。另外,我在剛剛昨天有上去,試咗一個5仔,樣子都80左右,dup得都算不錯,不知道白貓兄有否試過。

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-4-16 22:34 發表
想問白貓兄,你通常上去會係幾多點上去?小弟都有上去,如果時間適合都希望可以撞到。另外,我在剛剛昨天有上去,試髐@個5仔,樣子都80左右,dup得都算不錯,不知道白貓兄有否試過。
多謝5仔推介,我開此thread旨在拋磚引玉
如想促成「撞到」,等我叫埋mpower一齊撞
請收PM  

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-17 07:51 AM 發表

多謝5仔推介,我開此thread旨在拋磚引玉
如想促成「撞到」,等我叫埋mpower一齊撞
請收PM  
有冇咩特徵,咁多客撞到都唔知啦,呢幾日我都冇去温沙,多數上嚟呢間,不過撞唔到直得推介比bro們嘅女,所以冇出報告,但呢個場唯一缺點係d女冇襟中間條恨(可以好正經咁襟),,期待.........................

吉祥有贗[.  

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-17 09:06 PM 發表
吉祥有贗[.  
Really?收工未?今晚去吉吉長長

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-15 17:00 發表
來自港島大班  dup不錯 皮膚滑唔係我主勳探索係佢dup時俟埋尼
做腳時有LCW 80, 101, 天泉88 等的陰柔
亦有推胸肚膀光夠全面.
貓兄,

中班即係咩時間??

引用:
原帖由 roederer 於 2007-4-18 05:20 發表

貓兄,

中班即係咩時間??
佢返約2pm

在下去過兩次, 感覺良好.
價錢唔貴.

引用:
原帖由 Poseidon 於 2007-4-18 10:51 發表
在下去過兩次, 感覺良好.
價錢唔貴.
海皇普西頓兄,多年無見!
自sexsina/ icered 至今, 大家在網上足足6年了,
你唔係玩開TW區咩?
做過的bg如何?

this is a good sauna

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2007-4-18 18:34 發表
this is a good sauna
不過在:

http://forum.timway.com/f/thread-16922-1-18.html

以前kfcook說:
'I visited this place once. I paid $100 tips for two hours of massage as it was a VEG. The PR looked at me in a very strange manner. '

有另外一網友最近私下同我說亦曾遇有類似事.
希望management有則改之,無則嘉勉.

佢哋對我都唔知幾好

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-18 03:01 發表

海皇普西頓兄,多年無見!
自sexsina/ icered 至今, 大家在網上足足6年了,
你唔係玩開TW區咩?
做過的bg如何?
六年嗱,唔經唔覺.
TW好耐無去玩囉,搬左屋.
講返浪濤沙.
兩次都係有事喺附近.
冧把唔記得.
不過都係有功夫既.
無話渣流灘.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-4-18 20:06 發表
佢]對我都唔知幾好
你尋晚有無去?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。