推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-4 07:12 AM 發表

樣已算最好的幾個之一了
尼間場要有full vas難之又難最多都是吉祥那類的鬼馬手
不過我還記得孖八用大腿側肉批我背

夷mpower兄乜你唔係夜晚才出動嗎
怎為竣F早更女?
中午返工時蛇出去揼2粒,特價鐘318+代支150

上星期試過中午dup兩粒鐘,環境唔錯,都可再去,多謝貓兄。

咋日揼98,原來係温沙舊98,

引用:
原帖由 mpower 於 2007-5-5 16:44 發表
咋日K98,原來係鄖F舊98,
你唔鐘意佢咩,幾好丫.

引用:
原帖由 JM168 於 2007-5-5 13:28 發表
上星期試過中午dup兩粒鐘,環境唔錯,都可再去,多謝貓兄。
不用客氣,dup那個女呀?

今日做過7仔,早更, dup得好.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-5 10:37 PM 發表

你唔鐘意佢咩,幾好丫.
熟口熟面冇新鮮感

你下次或者可試下2仔,106

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-6 08:45 發表
你下次或者可試下2仔,106
2仔d力好勁, 真係要骨精先0岩....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-5 22:38 發表

不用客氣,dup那個女呀?
唔記得,經理介紹!下次試嚙艄S介紹!#先

到现在都没什么大的改善.

引用:
原帖由 gardens 於 2007-5-7 14:50 發表
到现在都没什么大的改善.
你去過咩?前年接場開張第一年係弱D.

前年接場開張第一年,
i visit there several times,
feeling not bad
recently, they further improve their services

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2007-5-9 12:19 發表
recently, they further improve their services
How?

if more services can be offered,
this will become number 1 sauna in hk island side

但硬件未及喎
仲有, 有D兄弟總以為越貴就必然越好

改返個濤字為淘字lu.

回復 #142 白貓兒 的帖子

恭喜,恭喜! 

我呢排都寫左好多錯別字。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-11 17:15 發表
恭喜,恭喜! 

我呢排都寫左好多錯別字。 
你係米恭喜我今晚上浪淘沙玩得好happy哩~~  報告晏D出

尋晚做的是106, 外省,後生, 返2pm樣似5仔個類款但鬈曲髮,比5仔精神D, 精靈D,
手骨比13稍弱(當然亦不及98, 7仔)但都唔錯了, 奇怪, 手勢好似果邊龍泉門培訓出來的小花,但此106卻曾任職上環大班. 都幾tum人,亦有二分一啦, 大髀俟埋尼都feel到佢皮膚滑,都幾搞野,輕拍我籮又呵翻, 我背仍向上時佢做我手時從我腋伸手入去「摩」我胸,令我想起以前朗豪阿菊,拉高我腳拉筋時又順便r我大髀及Y區(但無越軌),推胸時令我想起以前天泉孖八,按我膀胱時斜倚著身站稍曲著腰的線條和5仔一樣很好看. 總之是有認真dup骨之餘亦不時出鬼馬手.

不太好的是臨走時想問明我俾幾多代支(大概因她做開大班concerned轉尼尼道tips少了),我當然唔commit支吾以對.
(我尼浪淘莎第一次俾問代支)
若不著眼她最後這敗筆, 106絕對值一試. 樣OK,尼期叫紅.

我尋晚比較不快,做開果兩個唔得閒,Be姐比我選擇三個我,膽粗粗地揀左個未試過鵅A又無比comment,結果全程靜默,態度欠佳,對白我完全記得:_

我:hello
佢:hello
............
我:第一次見你喎
佢:係咩
我:...........
佢:夠唔夠力呀
我:夠琣n
我:你心情好似唔係幾好喎。
佢:(唔出聲)
20分鐘後,
我:唔該順便比杯熱茶我。
佢:(唔出聲)
我再問:唔該順便比杯熱茶我。
佢:得(心聲似---聽到啦,叫完又叫!)
.......
佢:轉身
.......
30分鐘後,
佢:你走拿?!
我:(唔出聲)出門口
本應想出去投訴,但各人準備收工忙碌,
我認為如果你心情唔好,果日黑面,唔想做就應該請假,服務行業最唔要得就係比客人各得你唔願做,唔敬業,當我好似仇人咁,影響我relax鴾葑﹛A昨晚係我在 lotto Dup得最bad feel 鴾@次

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hkkan 於 2007-5-12 11:58 發表
我尋晚比較不快,做開果兩個唔得閒,Be姐比我選擇三個我,膽粗粗地揀左個未試過鵅A又無比comment,結果全程靜默,態度欠佳,對白我完全記得:_

我:hello
佢:hello
我:第一次見你喎
佢:係 ...
謝謝報告!!
咁好似有D鬼佬咁只係做一粒鐘
唔俾代支,埋單兩舊幾.

算啦!我都無放係心,以後最緊要向貓sir賜教至真啦。

回復 #149 player5354 的帖子

代支即係袋支屩票g,即係有袋袋麉都要比鴾銗X,出多出少隨心。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。