推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

44 12
發新話題

[原創] 香港女王發掘區

香港女王發掘區

之前有ching提過既地方有ssp ymt cwb

ssp 如果睇樣其實得y... v...同y...y..., 其他果齯J到既都入過亦唔想再入
去得1仔都係解燃眉之急, 我純粹被佢地足虐, 有樣有腳肯暴力就算

仲有個重口味之選既 x膠7, 好似無人提過, 我又係好有勇氣咁試過
如果講虐打黎計, 我唸係1仔試過最重手, 但佢唔肯著boot踼袋

而識玩既我唸真係得ymt (我去果陣係廣告相果個, 聲有點沙沉)
唔計刑具, 佢起碼真係識綁, 其他果齯蒬U都唔識, 我自己綁仲快
但睇外型真係要曮i氣去入閘, 同埋佢未必敢著豆0爭踩踏

tst其實有冇ching試過, 香B果到好似有齯u具, 但打電話問佢羉A度好差
去過發x但不建議

佐敦其實仲有冇開, 唔見廣告好耐, 1k有點令人卻步, 到想試又找不到

相關搜索目錄: 廣告

的確如果要求唔係特高 , SSP的Y... , V.....同Y...Y...應該滿足到同好 , 有樣有長腿 , 都識得一般縛法 , 想捱打講明佢地都唔會手軟.
YMT同CWB算1仔中最PRO , 但如果你注重外型又真係唔易有勇氣入閘.
至於佐敦雖然都PRO , 但我唔見議 , 一來外型都係重口味 , 而且1K落唔到樓呀 , 佢係睇住你有幾錢黎開.
下一個想試下TST M....
另外想問師兄講既 X膠7 外型同年紀如何? 地方同工具又點? 考慮中 ...

請問 佐敦系咪 jennfer ?

Google 一下 hkmistress 都會找到一位本地 女王可以加佢微信 不過我無試過

引用:
原帖由 underfemfeet 於 2015-7-23 12:39 發表
請問 佐敦系咪 jennfer ?
佐敦係指立信果個

引用:
原帖由 underfemfeet 於 2015-7-23 13:57 發表
Google 一下 hkmistress 都會找到一位本地 女王可以加佢微信 不過我無試過
呢個我諗應該無做了 , 果時佢都係話只做一段短時期

X 膠7廣告,佢唔係身型重口味,係樣同年齡

佐敦我想搵無左廣告果個,我唸係J....咁上下,我淨係記得身型地方好似唔錯,起碼靚腳
淺淺點睇都係難入閘,我雖然係M都未去到要咁折磨自己,500比佢極限啦
而家間唔中都彈驙m開1000,我記得Cwb 試過,聽到把聲都唔想入

TSt Miss? 可試但不會再去,都肯出力,隔黎果件肥野真係唔使抱希望,Ps相,初初以為無樣有技術,點知垃圾

Cwb M...都算Pro嗎,我見好多Fans
我第一個搵既Local女王就係佢,好多年前佢仲未係Cwb,收500,去過1次之後無再去
外型對比街市阿姐算好,同廣告有點出入就梗
果陣要求足虐,幾個姿勢之後跪地比佢對腳頂下就出左,想叫佢再踼佢話出左就完
而家我搵既都係計時,由茜洗樓搵到睇得又肯玩既都問有冇得骨鐘

淺淺都唔是太差

引用:
原帖由 Imagine 於 2015-7-27 17:41 發表
淺淺都唔是太差
ching可否分享下

另外見上環也有, 不知如何

淺淺個樣都唔差 好碼好過cwb m女王玩我覺得都ok 當然 樣同身形應該ssp v女王最好同埋師兄都講哂重點
玩技術就 ymt女王 同cwb  m 女王
樣就y or v

我想 S only, 边度好?

引用:
原帖由 bbbooottt 於 2015-7-23 20:53 發表
Cwb M...都算Pro嗎,我見好多Fans
我第一個搵既Local女王就係佢,好多年前佢仲未係Cwb,收500,去過1次之後無再去
外型對比街市阿姐算好,同廣告有點出入就梗
果陣要求足虐,幾個姿勢之後跪地比佢對腳頂下就出左, ...
出左就完?
141 D SM唔係60分鐘咩?

引用:
原帖由 911pop 於 2015-8-3 22:47 發表

出左就完?
141 D SM唔係60分鐘咩?
果陣都N年前
而家既正常都係
除左讕\明伏果

各位師兄, 油麻地tina到底仲有無做??

Tina 無做啦

引用:
原帖由 Imagine 於 2015-7-27 17:41 發表
淺淺都唔是太差
呢條女都玩得幾癲吓. 服務態度咁多女王中算ok.

如果10分滿分,Yoyo,Vivian,盈盈,淺淺
你地會比幾多分?
同埋佢地真樣同相差幾遠?

我只試過前3個
SM : 4-6分
樣同相 : 7-8分似

CHING,你覺得邊個服務態度最好?

tst m係唔係指mxxdy?? 有冇師兄試過感覺如何?? 仲有油麻地個amy係咩料架 因為新見所以見少師兄俾感想???

如果唔計樣想玩sm fetish??係唔係ymt最好????跟住仲有冇其他
thx 各位師兄解答

講服務最好要數油麻地女王, 人幾nice. 手臂粗壯, 聲音宏量, 做女主鞭打一流. 但個樣同身材唔係個個ok.

回復 18# 的帖子

四個上網d相同真人都似
應該 Vivian 同盈盈最好
同堆 Vivian 腳最長

回復 20# 的帖子

其實要睇下佢有無其他BOOKING跟住

回復 21# 的帖子

師兄指的SM FETISH係咩? 因為通常SM同FETISH我會視為2樣野

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。