推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

47 12
發新話題

太陽島

太陽島

有無師兄上過去?  有無靚number介紹?  聽講8舊幾開大,9點後仲平一舊。

引用:
原帖由 Keoyuk 於 2015-7-27 21:21 發表
我覺得麻麻,有時會有驚喜………… 不過以中女為多
其實索女都有,但未必個個識揼。

我感覺這個討論區只不過是樓上骨的廣告平台,太陽島收八舊幾,有得食,有得焗,仲有開大都無人講,反而樓上骨基本消費最少$700,但上去只係打個飛機,就講到天上人間

相關搜索目錄: 廣告

何必等别人讲呢!师兄可以多介绍一下所见之女女各方面的质素,总有志同道合的师兄弟会试试再附和,有此良性循环对论坛也是好处。

引用:
原帖由 seacow 於 2015-7-28 22:29 發表
何必等别人讲呢!师兄可以多介绍一下所见之女女各方面的质素,总有志同道合的师兄弟会试试再附和,有此良性循环对论坛 ...
這個場推介81,靚女人妻

其實我只是慨嘆,這裡的寫手寫到好誇張,講到D樓上骨係天上人間咁。講真!其實出來玩既師兄點會唔識路?寫到咁誇張,上到去如果貨不對辦,只會被人投訴,可能寫手收左錢,不得不寫
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 我很認同 2015-7-29 12:10
  • 水流柴 威望 +31 我很認同 2015-7-29 12:10
  • 水流柴 金錢 +31 我很認同 2015-7-29 12:10

3X頭的人妻我鍾意!

至於樓上骨我也經常試,心裡有數打個8折啦,不過一般也不太失望鵅C始終過程不是(也不應該是)公式化,每個人感受不一樣。

引用:
原帖由 向西先生 於 2015-7-28 20:42 發表 其實索女都有,但未必個個識K。我感覺這個討論區只不過是樓上骨的廣告平台,太陽島收八舊幾,有得食,有得焗,仲有開大都無人講,反而樓上骨基本消費最少$700,但上去只係打個飛機,就講到天上人間
太陽島我多年前有去過,亦在本版出過報告,這些年沒有去大場了,而且不是人人都想吃大餐,咸魚白菜各有各好,覺得是廣告平台好,資訊分享也好,各位師兄會識分辨,查實樓上骨基本消費可以是$500呢∼

引用:
原帖由 messenger 於 2015-7-29 14:02 發表

太陽島我多年前有去過,亦在本版出過報告,這些年沒有去大場了,而且不是人人都想吃大餐,咸魚白菜各有各好,覺得是廣告平台好,資訊分享也好,各位師兄會識分辨,查實樓上骨基本消費可以是$500呢∼
真係有師兄鍾意打飛機不吃大餐?

引用:
原帖由 向西先生 於 2015-7-29 15:20 發表

真係有師兄鍾意打飛機不吃大餐?
睇情況啦,其實有時樓上骨慢慢裡更加Enjoy, 另外我個人覺得樓上骨容易啲交戲,唔係真係要插入,相對多啲後生願意做。
唔一定開大餐先滿足既,另外一樣就係老實講會貴啲,唔係個個負擔到。
當然如果有又索有服務好既後生女,我諗係人都想開大,不過邊有咁好呀 hahahahaha

回復 9# 的帖子

針無兩頭利,我較喜歡交流

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-7-29 16:51 發表 針無兩頭利,我較喜歡交流
當我們什麼也玩過時,似乎會較著重交流了吧∼
諗返起我去太陽島時已是10年前的事了....

引用:
原帖由 v4015 於 2015-7-29 16:49 發表

睇情況啦,其實有時樓上骨慢慢裡更加Enjoy, 另外我個人覺得樓上骨容易啲交戲,唔係真係要插入,相對多啲後生願意做。
唔一定開大餐先滿足既,另外一樣就係老實講會貴啲,唔係個個負擔到。
當然 ...
可能真係有後生女,但九成已經結過婚仲有小朋友,過份交戲好易會沉船,沉船好慘架!

引用:
原帖由 向西先生 於 2015-7-29 17:05 發表

可能真係有後生女,但九成已經結過婚仲有小朋友,過份交戲好易會沉船,沉船好慘架!
沉船係啲小朋友先會, 小弟雖然未係老鬼,不過自問就唔會啦,出嚟只係求開心,愛情就不必啦。

引用:
原帖由 v4015 於 2015-7-29 18:07 發表

沉船係啲小朋友先會, 小弟雖然未係老鬼,不過自問就唔會啦,出嚟只係求開心,愛情就不必啦。
沉船係好難講,不分老鬼或小朋友,無人幫到你,只不過你仲未遇到

引用:
原帖由 向西先生 於 2015-7-28 20:42 發表

其實索女都有,但未必個個識揼。

我感覺這個討論區只不過是樓上骨的廣告平台,太陽島收八舊幾,有得食,有得焗,仲有開大都無人講,反而樓上骨基本消費最少$700,但上去只係打個飛機,就講到天上人間
我曾做过天上人間極品,现已半退,但不是寫手所寫那一批。

深感師兄所講, 這"疑似"寫手確很多.  早陣子見另一師兄說囡囡part 1 做得很好, 但沒有說Part 2如何; 即見其他眾師兄齊說囡囡Part 2 也很好, 哈哈....
引用:
原帖由 向西先生 於 2015-7-29 08:52 發表

這個場推介81,靚女人妻

其實我只是慨嘆,這裡的寫手寫到好誇張,講到D樓上骨係天上人間咁。講真!其實出來玩既師兄點會唔識路?寫到咁誇張,上到去如果貨不對辦,只會被人投訴,可能寫手收左錢,不得不寫:lo ...

引用:
原帖由 向西先生 於 2015-7-29 20:47 發表

沉船係好難講,不分老鬼或小朋友,無人幫到你,只不過你仲未遇到
善解人意又溫柔之類既女仔確實有,不過都係好明白咩一回事。
咁耐只有一個女仔令我想對佢好,不過因為佢太純品,根本唔適合呢行,出於關心多啲,不過已上岸,我都為佢開心。

引用:
原帖由 ibugwater 於 2015-7-30 10:18 發表
深感師兄所講, 這"疑似"寫手確很多.  早陣子見另一師兄說囡囡part 1 做得很好, 但沒有說Part 2如何; 即見其他眾師兄齊說囡囡Part 2 也很好, 哈哈....

所以 "疑似" 寫手可能收左錢, 不得不寫

引用:
原帖由 v4015 於 2015-7-30 10:46 發表

善解人意又溫柔之類既女仔確實有,不過都係好明白咩一回事。
咁耐只有一個女仔令我想對佢好,不過因為佢太純品,根本唔適合呢行,出於關心多啲,不過已上岸,我都為佢開心。
上岸後仲有無同佢私下聯絡?

GOOD POST~有地址嗎??有冇後生推介下??

引用:
原帖由 向西先生 於 2015-7-30 11:32 發表

上岸後仲有無同佢私下聯絡?
之後有幾次,知道返左鄉下準備搵結婚對象,所以就沒有再打擾人啦

相關搜索目錄: 結婚

回看 前題

就見到 幾多 師兄的往事。。。

多謝師兄真情分亨。而家好難遇到合適的

開小幾錢?
咩no 好介紹

引用:
原帖由 tallertaller 於 2015-7-30 15:28 發表
開小幾錢?
咩no 好介紹
開大場點開小?

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。