推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

37 12
發新話題

排骨場二 ~ 姐妹雙飛

排骨場二 ~ 姐妹雙飛

吃過玉林青春,咸D深深被那種「破壁深進,力拔而出」的感覺俘虜了。加之…

那晚青春給咸D看親妹的照片,妹妹更青春,更美麗。青春仔細的形容妹妹,身段高佻,乳房稍小,乳頭粉尖,陰毛疏…

" border="0">" border="0">

媽的呀,這全是咸D最愛的!「可以雙飛嗎?」「我們沒試過,妹妹比我更愛鬧,應該沒問題的。」

好不容易等到月初,咸D可以理所當然的出動。約定青春姐妹,還微信老總留人。

福田出發往古都,友人只用30分鐘,不愧為一代車神。另一友人魔性不改,四處找尋性用品店,結果空手而回。

飯後六人直搗K場,青春姐妹已在房等候,八分相似,不能說妹比姐美,確是有點頑皮野性。

今晚的女生不錯,咸D手起刀落,斬多三兩,盛會開始。

姐姐與咸D已有前緣,總是依偎在旁,妹妹四處鬧玩,仍不時的回來攪渾。擁著姐,妹也要抱;親親姐,妹也要吻,更是熱吻,濕吻。

咸D輕咬著妹妹耳垂,「今晚和姐姐一起陪我,雙飛好嗎?」,妹妹頗用力的咬著咸D耳邊,「來吧!」

消耗統計:¥5,500,$2,000,印度仔2,Dom 2

~  完  ~

註:部份內容為杜撰,部份為資料圖片

嘩!D師兄真係識享受人生!
及時行樂,簡直是皇帝式感受!

呢D開心野, 可遇不可求, 錢既野搵得洗得去, 玩得開心更難得, 正

做乜我次次都揀唔到野性D既女女既

PS....乜印度仔有用咩
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2015-8-7 07:54 發表
做乜我次次都揀唔到野性D既女女既

PS....乜印度仔有用咩
友人最後想帶咸D剩下三囡中一個,條囡話大姨媽唔去,咸D即叫老總,老總帶阿囡出去,回來話囡囡去左換衫,一定出街。

囡換衫返來,朋友話「唔X要,我的錢臭架,走!」

落到樓下,老總系咁say sor,有條囡行過,老總即時拉住,「厘個唔?」

友人望都唔望,「是旦,上車!」結果,條囡吹到唔停,野過野馬,搞到友人爽歪歪!

所以話有時千揀萬揀,不如街邊拾一件。

Kenny哥,你年輕力壯,印度仔你用唔著架!

自從醫生加了咸D血壓藥,有時飲多左,真系有d問題,加上果晚要打巷戰,咪叫印度仔幫手囉!

引用:
原帖由 drm 於 2015-8-7 16:51 發表

友人最後想帶咸D剩下三囡中一個,條囡話大姨媽唔去,咸D即叫老總,老總帶阿囡出去,回來話囡囡去左換衫,一定出街。

囡換衫返來,朋友話「唔X要,我的錢臭架,走!」

落到樓下,老總系咁say sor,有條囡 ...
D哥食到好野, 时有冇换人不换套

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2015-8-11 01:20 發表

D哥食到好野, 双飞时有冇换人不换套
搞成晚十幾個鐘用得兩個,自己諗有時仲……

"搞成晚十幾個鐘用得兩個"... 即是只用了兩個,其他時間無用!

引用:
原帖由 7-siu 於 2015-8-11 11:26 發表
"搞成晚十幾個鐘用得兩個"... 即是只用了兩個,其他時間無用!
其實雙飛既 definition 係兩個同時做?或做完一個輪到下一個都算?

回復 8# 的帖子

如果一個一個的做,仲算飛?那是流灘!

引用:
原帖由 7-siu 於 2015-8-11 05:09 發表
如果一個一個的做,仲算双飛?那是流灘!
唔好咁,師傅系斯文人,唔似我地,佢唔玩厘家野架

羨慕 D 兄的艷福, 可以雙飛年青姊妹花, 你有用套, 無 SM, 傳統體位, 不會覺得邪惡 ...

埋單合計, 付 7,500 人仔, 真是豪客, 囡囡會爭住坐你 ..
.

引用:
原帖由 drm 於 2015-8-11 14:16 發表

唔好咁,師傅系斯文人,唔似我地,佢唔玩厘家野架
玩,點解唔玩呢?三飛四飛重好

引用:
原帖由 7-siu 於 2015-8-11 13:09 發表
如果一個一個的做,仲算飛?那是流灘!
我覺得阿度個故事係講做完一個到一個

點解有此一問?

乃睇到新聞報導有單捉黃腳雞事件

強國廣西XX市教育局辦公室主任黃某與兩名女子開房,公安證實,6名涉案人員涉嫌敲詐勒索已被帶走調查。黃某因與他人通姦已被雙開。

附圖間炮房甚簡陋

張床點玩雙飛?

但 Headline 卻是 "雙飛" ....

(附圖下載 nextmedia.com)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

.....好好玩,我都想玩,可惜碰不見
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

好玩, 不過要7500人仔

引用:
原帖由 血魔 於 2015-8-11 13:59 發表
.....好好玩,我都想玩,可惜碰不見
你都有機會架,果晚你叫條囡從沙井過來,佢都帶左件肥妹,仲講明可以乜乜,你唔上之嘛!

引用:
原帖由 drm 於 2015-8-11 10:24 發表

搞成晚十幾個鐘用得兩個,自己諗有時仲……
D哥 搞成十幾個鐘,金槍不倒, 印X油真系吾話得
有冇老漢推車姐姐時,金手指妺妹小穴,或妹躺下,姐爬在妹身上让你狗仔式猛撞,使得姐妹{抱乳摩擦,…或者姐妹罗鉿P时让你狗仔式,你上插100次,下插100次,妹妹应该玩得癫

想到都R奋!

引用:
原帖由 drm 於 2015-8-11 23:25 發表

你都有機會架,果晚你叫條囡從沙井過來,佢都帶左件肥妹,仲講明可以乜乜,你唔上之嘛!
肥妹…魔仔不吃肥的,要CUTE女女

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-8-11 18:43 發表
點解有此一問?

乃睇到新聞報導有單捉黃腳雞事件

強國廣西XX市教育局辦公室主任黃某與兩名女子開房,公安證實,6名涉案人員涉嫌敲詐勒索已被帶走調查。黃某因與他人通姦已被雙開。

附圖間炮房甚 ...
师付, 床小的,但要Y挥リH的想像和创意,打横睡,雎i地就可以了,三騄ㄔi以,  桑拿室站茬ㄔi一前一后

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2015-8-12 03:44 發表

D哥 搞成十幾個鐘,金槍不倒, 印X油真系吾話得
有冇老漢推車姐姐時,金手指妺妹小穴,或妹躺下,姐爬在妹身上让你狗仔式猛撞,使得姐妹拥抱双乳齐摩擦, ...
Jack 哥睇AV多

引用:
原帖由 drm 於 2015-8-12 15:02 發表

Jack 哥睇AV多
D哥,小弟真係这帚顒滿A好刺激…可且缘姐妹花

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2015-8-14 14:07 發表

D哥,小弟真係这帚顒滿A好刺激…可且缘姐妹花

昨晚和我喜歡的女人晚飯後回家看電影飲紅酒說情話上床 .... 雖然已是第N次

享受的並不止是肉體

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-8-11 18:30 發表

我覺得阿度個故事係講做完一個到一個

想知是否一個到一個呢?

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-8-14 13:14 發表

昨晚和我喜歡的女人晚飯後回家看電影飲紅酒說情話上床 .... 雖然已是第N次

享受的並不止是肉體
師傅,情、慾交纏當然是最高境界啦!雙飛過程每人不同,但要義一樣。

後話:現在兩姐妹幾乎天天來V7,都系圍繞一個問題,「你是不是喜歡她多些?」

相關搜索目錄: 紅酒

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。