推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

呢個forum係咪無人架喇?

我都好想知
唔知仲有冇人傾計

引用:
原帖由 man0205 於 2015-11-10 10:19 發表
我都好想知
唔知仲有冇人傾計
我保証廾四小時內 (出咗門 唔算)會同各位仁兄傾計。希望大家知道,我住嘅哋方同你哋相差十二個鐘,同一日你哋晚上 9:00 P.M. 我哋係早上9:00 A.M. 唔好話我遲咗。
山旮旯

hello∼ 我新來報到的∼

引用:
原帖由 nameless333 於 2015-11-11 14:19 發表
hello∼ 我新來報到的∼
歡迎大駕光臨,日後有空請常來。
山旮旯

Good morning biddies

引用:
原帖由 Wuacer 於 2015-11-12 09:24 發表
Good morning biddies
早晨呀!歡迎大駕蒞臨,同時多謝妳/你果個咁好嘅稱呼
山旮旯

引用:
原帖由 chishum2 於 2015-11-24 22:37 發表
揮揮手先
恭迎大駕蒞臨日後請多多到來指教,再見

山旮旯

引用:
原帖由 chishum2 於 2015-11-25 22:39 發表

希望大家都多上吹水啦
好嘢閣下言行一致,話嚟就即刻嚟,唔係講過就算。
山旮旯

引用:
原帖由 chishum2 於 2015-11-28 14:48 發表
有時間就一定會上一上既
呢個網都係偷上黎HAHA
好極!大丈夫言出必行,閣下做到,佩服!佩服!
山旮旯

引用:
原帖由 chishum2 於 2015-12-4 19:13 發表

有時間先係架炸
你留守係到先令人 佩服!佩服!
彼此彼此閣下百忙中抽時間上嚟,認真唔話得。
山旮旯

引用:
原帖由 chishum2 於 2015-12-29 22:07 發表
又有一排無上黎啦 過左既
聖誔快樂
新年快樂!難得閣下百忙中到來,認真唔話得。
山旮旯

在下都知道香港係一個非常繁忙嘅城市,無論上班下班,飲茶食飯都好趕時間,總係覺得搭車返工放工,轉吓眼又一日。

相關搜索目錄:
山旮旯

在下曾經喺 52# 講過,保証24小時內回覆及與各網友聊天,可能大眾都公私兩忙,少咗聊天嘅時間,呢啲唔係乜嘢嘅緊要嘅事,有時間就上冇時間就算,中意幾時都冇問題。
山旮旯

新手得分!悶悶悶悶

引用:
原帖由 irrelate 於 2016-2-2 22:32 發表
新手得分!悶悶悶悶
歡迎閣下蒞臨,若想得分快多些來聊天。

喺呢道同各位網友拜個早年祝各位身體健康,事事如意!

山旮旯

有既,少左好多人

[quote]原帖由 kland 於 2016-2-13 21:04 發表
有既,少左好多人 [/quote
係呀!唔知啲人係唔係太忙,或者啲話題唔多啱?如果閣下有時得閒請多啲上嚟。
山旮旯

[quote]原帖由 epeck 於 2016-2-13 22:18 發表
[/quote
歡迎!歡迎!歡迎!有時間請多啲嚟。
山旮旯

初來報到..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。