推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

有無保齡發燒友

oldgun 前輩 :

聽你敢講,我真係孤陋寡聞,小弟知到南華會有好多人波齡都超過
二十年以上,但超過三十年以上既都有禁多人,真係見識淺博.
我初初學打波果時都有係南華會打,記得果時儸locker仲攔過登天,
每年5月31號晚就去排隊排通宵黎儸locker,吳知依家仲係吳係敢
呢!

回復 #26 BoyII 的帖子

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-22 07:20 PM 發表
時移勢易,今時唔同往日了!
依家禶s球手喜歡用波車; 可以周圍去嘛!
不過,每年報名打聯賽的新隊依然踴躍!

南華會我以前都成日去,又係輪唔到locker,年年waiting list永無電話到
所以套波永遠要放係車尾箱,唔知有無見過你?劉德華同潘雲彬就成日見
砵砵砵

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-22 10:46 PM 發表

佢地通常平日下午才出現,最遲六時許便走!
我地一般聯賽球員會於七時後才陸續蒲頭!
有時見到面,大家打過招呼便算!

其實南華會有很多知名人仕在打比賽; 有醫生,律師,高官等!

係呀,重有譚全慶同車菊紅佢地
我以前番通宵,所以下午成日好得閒打波
果時北角AMF,尖咀賓士域都未執
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-22 09:51 PM 發表

南華會我以前都成日去,又係輪唔到locker,年年waiting list永無電話到
所以套波永遠要放係車尾箱,唔知有無見過你?劉德華同潘雲彬就成日見
出火兄 :

唔知你依家仲有無打波,如果有就唔好張粒波長期放係車尾廂,由其夏天.最好放係蔭涼既地方.

回復 #33 oldgun 的帖子

十幾年前都有玩過既,最叻試過百二三分到,而家冇打啦。 

引用:
原帖由 BoyII 於 2006-8-23 11:59 AM 發表

出火兄 :

唔知你依家仲有無打波,如果有就唔好張粒波長期放係車尾廂,由其夏天.最好放係蔭涼既地方.
而家無楂車喇已經,套波用車袋裝住,得閒就落美孚打,不過而家愈黎愈貴…
砵砵砵

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-23 08:26 AM 發表
「阿談」依家每天都在會,作私人教授,搵杯下午茶飲鵅I
而阿Cat姐則只有聯賽才會到場,但已經沒有落場了!

我講係十幾年前,譚sir都有去北角AMF打…

相關搜索目錄:
砵砵砵

回復 #23 oldgun 的帖子

前輩, 可否形容一下南華會球道的特性,因我波齡淺,只在澳海城打波多,雖近排轉戰富豪,覺得自己適應力差! 請指教!

New place in Kln Bay HKITEC

回復 #39 legendme 的帖子

引用:
原帖由 vanboy 於 2006-8-29 01:44 PM 發表
New place in Kln Bay HKITEC
請問 HKITEC 係乜東東

引用:
原帖由 BoyII 於 2006-8-29 05:03 PM 發表

請問 HKITEC 係乜東東
九龍灣展貿 (九展 HITEC)????

in love with the nature...

我最近發燒啦
昨天打5局
最後沒力打飛碟球~~~
累!!!

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-9-7 10:54 AM 發表

今時今日仲打飛碟?
依家D球道全部都係正手波世界啦!

都係時候改邪歸正,正手個正

其實我識得d打飛碟都打左好多年既朋友,近呢幾年都改左打正手,
佢地都話飛碟真係唔夠砌,要囉分圍有改正手啦!許長國都算係小有,可惜.........唉!一代飛碟宗師........

喂!!!!!!!!!!oldgun兄.open又黎囉喎,今介有無玩呢!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。