推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

43 12
發新話題

[原創] Body Therapy Spa

Body Therapy Spa

早幾天做完展會∼全身散了又身"行",問下好朋有什麼好介紹∼
佢叫我去試下尼間∼加連威老道尾∼佢話按得好∼
裝修正常介紹了ivy 比我∼25左右
樣子冇得輸,以為有様冇手技點知一按便睡了∼
直到part2  才喚醒!
溫柔,細心∼
近期少見∼

相關搜索目錄: 裝修
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-11-23 14:39
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-11-23 14:39
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-11-23 14:39

回復 1# 的帖子

咩價位呀師兄

回復 2# 的帖子

尖沙咀公價吧~~

回復 3# 的帖子

收到

引用:
原帖由 wormbb 於 2015-11-23 14:37 發表
早幾天做完展會∼全身散了又身"行",問下好朋有什麼好介紹∼
佢叫我去試下尼間∼加連威老道尾∼佢話按得好∼
裝修正常介紹了ivy 比我∼25左右
樣子冇得輸,以為有様冇手技點知一按便睡了∼
直到part2  才喚 ...
Where is this place?

相關搜索目錄: 裝修

回復 5# 的帖子

seem had adv in 1xx i just know at the end of 加連威老道 ~ left hand side~ thanks

多謝動師兄指點

多謝動師兄報告

星期四晚∼又找了一大堆理由去找Ivy ∼
當然又是要等~約了10:30點知人客加鈡∼
好∼咁䓁了∼好彩老闆好好人有紅酒和威士忌零食招呼∼
終於入房了∼
Ivy好似有小小記得我吧∼手骨又系15分中便睡了∼
part 2  今次比上次更自由∼可能我喝了1點酒大膽了
但她也十分配合∼今次真係酒池肉林∼

真係有小小沈∼

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 wormbb 於 2015-12-7 13:22 發表
星期四晚∼又找了一大堆理由去找Ivy ∼
當然又是要等~約了10:30點知人客加鈡∼
好∼咁䓁了∼好彩老闆好好人有紅酒和威士忌零食招呼∼
終於入房了∼
Ivy好似有小小記得我吧∼手骨又系15分中便睡了∼
...
Ivy外型的確相當吸引
不用找理由
今星期我都要約她重逢了∼

相關搜索目錄: 紅酒

大家如果要去這間
務必小心入錯新房洞錯房

剛剛介紹朋友去找Ivy
他就誤入了去另一間
該女郎明知他找錯
卻沒有告訴他不特止
還刻意調暗燈光,想假扮Ivy
之後竟誤導友人同是一家
過程中一直游說想做大搞作
結果40分鐘完成基本服務
收了友人$700

這間Body Therapy Spa
是有個廳及有三間房的場
而不是個體戶∼

相關搜索目錄: SPA

回復 11# 的帖子

That's bad news indeed. Hope I will not get cheated later today

引用:
原帖由 bigdog173 於 2015-12-9 10:06 發表
That's bad news indeed. Hope I will not get cheated later today
I believe you will not.

上2樓左手邊第一間就是了
聽說她們會改好較清楚的招牌∼

引用:
原帖由 messenger 於 2015-12-9 10:51 發表

I believe you will not.

上2樓左手邊第一間就是了
聽說她們會改好較清楚的招牌∼
What is Ivy's working hours?

引用:
原帖由 london2000 於 2015-12-9 11:30 發表

What is Ivy's working hours?
I've asked her before.
She said from 11:30am until 10:00pm.

引用:
原帖由 messenger 於 2015-12-9 12:11 發表

I've asked her before.
She said from 11:30am until 10:00pm.
Many thanx.  

晴晴 40寸長腿

冬至前做到死死下∼好友一知我累又叫我去鬆一鬆!
上次去了找Ivy 已經十分十錯∼今次又介紹一個比我∼
一入去可能早∼幾個女仔坐著∼
但我太累了沒看清楚便入房∼
晴晴一入來∼難怪我D老友可以一星期來2次∼
賣點系40寸長腿!!
實在太過份了∼
part 1 原有指力很強!你真的看不出∼她可以按足60分中!不含推油!真的勁!
part2  簡直是觀能上的挑戰!長腿可能少見∼所以喜歡看吧!凈系睇已經好滿足!!
謝謝收看!

哥仔我諗你真係太累,我昨天去到一開門,幾個都係長腿我簡左coco但一出房,原來仲有一個講英文既叫妹妹,個樣好似韓妹,我問老闆佢係咪韓妹,老闆話係,唔知有冇水我呢?
如果遲少少就可以遇到了
過兩日再去

回復 18# 的帖子

最近上去見門口招牌牆畫已換了
有煥然一新的感覺
見不到韓妹,但見到兩位青春妹妹
原來兩位都是新入行
較高佻的女孩是希希,樣貌清秀純美
背心短褲夏日裝束,外型已具吸引力
另一位是Lili,漂亮較細粒更有妹妹feel

8花齊放

昨天上去一開門,眼前一亮,小小的舖,竟然坐了八個師父,可能我太早上去(2pm)唔洗等 ,仲要八個都有d質素,真係好難選擇,最後我選擇了隨緣,沖完涼有点冷,但一上床已經開定暖毯,正!今次有個越南妹妹(阿fin)幫我按,手勢幾好,望親佢都係微笑住,好有親切感

引用:
原帖由 C.MAN 於 2016-1-20 22:59 發表
昨天上去一開門,眼前一亮,小小的舖,竟然坐了八個師父,可能我太早上去(2pm)唔洗等 ,仲要八個都有d質素,真係好難選擇,最後我選擇了隨緣,沖完涼有点冷,但一上床已經開定暖毯,正!今次有個越南妹妹(阿fin) ...
師兄真有眼福
我就未有機會
見到這麼多美媚
還有越南妹妹添

引用:
原帖由 C.MAN 於 2016-1-20 22:59 發表
昨天上去一開門,眼前一亮,小小的舖,竟然坐了八個師父,可能我太早上去(2pm)唔洗等 ,仲要八個都有d質素,真係好難選擇,最後我選擇了隨緣,沖完涼有点冷,但一上床已經開定暖毯,正!今次有個越南妹妹(阿fin) ...
我夜晚上去,一開門又係坐滿人

引用:
原帖由 Debut 於 2016-1-21 10:17 發表
我夜晚上去,一開門又係坐滿人
我專揀非繁忙時段去
所以見不到
People mountain people sea

引用:
原帖由 messenger 於 2016-1-21 10:19 發表

我專揀非繁忙時段去
所以見不到
People mountain people sea
YES,開門一望都嚇一嚇,以為入錯門去左之地屋企

回復 22# 的帖子

小小店舖,係有驚喜的

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。