推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

玲桂芳年輕PT技師

玲桂芳年輕PT技師

玲桂芳PT年輕技師
如果有睇過我另一個post或各台既廣告都知道ssp玲桂芳有個好後生但唔係成日都係度既技師
佢宜家又番左黎做
講過佢手法特別,有幾特別呢?

一開波佢就幫你按頭先 仲細心幫你連耳仔既穴位都照顧埋
之後就重上黎先挑逗你同用下面磨你棍棍(隔衫)
之後錫你上身同用波波幫你按摩
轉身後就繼續錫你背同波波massage你背
之後就落油按背 推背
最後就重點rpp 好溫柔地起勢攻擊你菊花
之後轉身再幫你照顧蛋同棍
最神奇埋尾佢會訓埋上黎慢慢幫你打出
問左佢佢會留多十日左右,(星期五不在)
有意玩新野既師兄可以一試
成間舖得佢一個係咁既手法 因佢以前係大陸做過 好似收得仲貴添

囡囡芳名叫阿晨

相關搜索目錄: 廣告

多謝師兄,身材年紀如何?
哈哈∼仲有係税+多少?
ths~

please PM details.謝謝師兄

引用:
原帖由 whywhy321 於 2015-11-25 12:02 發表
多謝師兄,身材年紀如何?
哈哈∼仲有係税+多少?
ths~
身材吸手
稅係180 加埋450落樓
引用:
原帖由 finetime666 於 2015-11-25 17:55 發表
PM pls c-hing
引用:
原帖由 makemyday 於 2015-11-25 12:09 發表
please PM details.謝謝師兄
仲想知咩資訊?

引用:
原帖由 鏡花水月 於 2015-11-25 19:33 發表

身材吸手

仲想知咩資訊?
多謝資訊

引用:
原帖由 鏡花水月 於 2015-11-25 19:33 發表

身材吸手

仲想知咩資訊?
ching係指total $450定$630???

total 450

星期四早点收工為的是一試約好的阿晨.
正如 ching 所形容, 年青並帶点鄰家少女 feel.
其獨特手法一如 ching 所形容, 值得一試.

師兄,請PM資料!多谢!

爆晒鐘,緣慳一面。

師兄,可否PM資料!多谢。

Thanks for sharing

please pm details

訓埋上黎慢慢幫你打出
Love it

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。