推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 骨精足仔報告2016版

骨精足仔報告2016版

2016第一份包膠,祝大家搵多D,身體好! 我個人都幾睇重後生同骨技,如果睇大波或者鐘意成熟既CHING可能唔岩你今次我點評既係技師,唔代表個場其他技師都咁好

JD 河X  [越南技師IVY] (9/10) 好識DUP骨,後生80後,絕對係高手,場乾淨而且有暖顫,兩PART皆非常高超,必須一試,450落樓,我比埋TIPS 5舊

PE 櫻花 [SHIRLEY] (8/10) 後生80後,樣幾好,大場做過,開背好快搵到你腰同膊頭條筋重點治理,好傾,人品幾好,值得一試,我搵佢果時佢著連身裙+黑絲,做左45分鐘310落樓,私人比多幾草TIPS

WC 天X湖 [YUKI] (7/10) 後生,應該30,樣唔差,腳幼,都係著開高踭鞋同黑絲,兩PART都OK,唯一係唔鐘意佢要成日出去開門(太多人上去睇完樣就走)同埋沖涼D水轉頭就唔熱...,港島區較貴,要成550落樓,仲想要你比夠600

MK 碧街 足X殿 (6.5/10) 試左個靚人妻以前賣眼鏡的,唔記得咩名,算後生,舊4無左AD,路過可以一試,囡質素比同區高,450落到樓

PE 金X軒 (0/10) 報稱有後生,上到去全部40+,立即走人,環境差仲要樓底矮

MK 足X康 (0/10) 40+ 好小技師,可以唔去

總括黎講今年足仔都好有骨運, 頭兩間果兩個技師必定翻搵,實在太好了,最好搵佢地之前要約,佢地可能放假或者多BOOKING,搵唔到本人我怕個場其他技師同佢地差好遠唔好怪我無提你地
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +30 偉大貢獻,thanks 2016-2-23 16:53
  • hungkm 威望 +30 偉大貢獻,thanks 2016-2-23 16:53
  • hungkm 金錢 +30 偉大貢獻,thanks 2016-2-23 16:53

多謝師兄報告∼∼∼

天X湖yuki 我識,她以前在別場我做過。
足×殿前身有麻雀房和k房,現在不知是否变了骨房。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2016-2-15 19:16 發表
天X湖yuki 我識,她以前在別場我做過。
足×殿前身有麻雀房和k房,現在不知是否变了骨房。
貓兄果然足齡甚深
YUKI係幾好態度同SERVICE,抵讚!
足X殿我去果時全部都係骨房,估唔到果個位D技師都有咁既質素

多謝師兄報告∼∼∼

引用:
原帖由 鏡花水月 於 2016-2-15 20:32 發表

貓兄果然足齡甚深
YUKI係幾好態度同SERVICE,抵讚!
足X殿我去果時全部都係骨房,估唔到果個位D技師都有咁既質素
谢谢年度報告。
God's mill grinds slow but sure.

Thanks Ching, good report 簡而清

Thanks for sharing

very loud and clear report, we know what to do .  Go and do the booking.  have a nice moment. !

引用:
原帖由 鏡花水月 於 2016-2-15 18:33 發表
2016第一份包膠,祝大家搵多D,身體好! 我個人都幾睇重後生同骨技,如果睇大波或者鐘意成熟既CHING可能唔岩你今次我點評既係技師,唔代表個場其他技師都咁好

JD 河X  [越南技師IVY] (9/10) 好識DUP骨,後生80後,絕對 ...
巴打,櫻花詳細資料,please pm me.
Thanks!

PE 310... 禁抵真系要試試
引用:

JD 河X  [越南技師IVY] (9/10) 好識DUP骨,後生80後,絕對 ...

祝師兄新年快樂,身心健康骨運亨通!!!

可否pm心水推介info?!

河X IVY的確值90分

450 系 1個鐘?
引用:
原帖由 炸野 於 2016-2-19 17:15 發表
河X IVY的確值90分

引用:
原帖由 gnisgniwl 於 2016-2-19 17:48 發表
450 系 1個鐘?

90分鐘 包埋TIPS 落樓

師兄,可否pM櫻花地址?

前兩年多數在尖沙咀揼骨。但最近都轉旺角及太子一帶,價錢差不多是尖咀的一半,揼得又好。最近尖沙咀幾間新舖都試過,若因某些寫手的誇張報吿而去尖沙咀,骨友定會與我一樣有跌錢的感覺。

引用:

河x真係幾好,可惜e家公司遠咗唔就脚,無去好耐

wc個地點就係幾奇,試過幾間都r tips,有d拍得住tst,可惜又無tst水準

師兄,可否pM櫻花和河X地址? thx

請pM櫻花和河X地址。謝!

c hing 好有心機,謝了

Thanks for sharing

pM櫻花地址,謝謝師兄

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。