推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

表嫂淫股姣底找數post

表嫂淫股姣底找數post

好多謝大家係我之前個post 既高質素回覆開頭幾日睇頭幾頁都好多9 hea覆,
本身嬲嬲地諗住吾會再post 架啦
跟住再過多兩日睇..
開始慢慢多番d 有質素既回覆
感謝大家支持,我好希望我係未來既日子都可以繼續為大家出post
分享一下我既性幻想^^多謝各位

例撚牌果句
本故事純屬虛構
請你地當我所有野都係作出黎啦吾該

話說上次比表嫂發現左
比佢係whatsapp 度踢爆左..
我緊係死求爛求佢吾好講啦..
但佢直到我出post..都吾肯確實應承我..
佢叫我下個星期放一日假去搵佢
我完全吾知佢想點
係呢段期間,佢得閒冇野做就會whatsapp 我
叫我陪佢吹水..有時仲會引我..
姐係專登講d 野黎好似挑逗人咁..
最離普係叫我自拍比佢睇..
吾好問我自拍咩,你明的,總之吾係要平時果d 生活照啦
亦都請吾好問我有冇影比佢..
因為我呢一刻諗起都覺得...實在...實在太羞恥
暫時都吾知佢想點..不過佢應該吾會爆我大獲..
但佢想點對我,點玩我,什至會吾會屈我錢就吾知啦..
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 2008xoboy 體力 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內衣上 2016-3-27 04:34
  • 2008xoboy 威望 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內衣上 2016-3-27 04:34
  • 2008xoboy 金錢 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內衣上 2016-3-27 04:34
  • hungkm 體力 +20 精品文章 2016-3-23 13:47
  • hungkm 威望 +20 精品文章 2016-3-23 13:47
  • hungkm 金錢 +20 精品文章 2016-3-23 13:47

thanks for sharing

thanks for share

hgghhghhhhjjh

Thanks for sharing

有幾姣呢😆😆😆😆

CHING.你表嫂咁正..啲底底又吸引.點能忍呀...佢唔爆你出黎..可能想調教你喎...放假叫你上去系行動的開始..知你鍾意用佢啲底底黎起機...今次系你面前拿高條裙..問你條底褲靚唔靚..想唔想直接索表嫂的西味...表嫂條底褲著咗2日..應該好臭吓..你喜歡嗎?..原來表嫂今次偷拍咗你..更加多痛腳揸住..你大獲喇...^_^

let me see see

SKYPE ID: ladowaha
WECHAT ID: cd_kay
MSN: ladowaha@yahoo.com.hk
Facebook: https://www.facebook.com/kaykay.lui
IG: cdkaykay

Thanks for share

多謝分享,多謝分享。

Thanks for your sharing.

thanks sharing bro

Thx for sharing

回復 1# 的帖子

好臭好臭, 我喜歡

See See....
luc17

引用:
原帖由 marks178 於 2016-3-22 16:13 發表
CHING.你表嫂咁正..啲底底又吸引.點能忍呀...佢唔爆你出黎..可能想調教你喎...放假叫你上去系行動的開始..知你鍾意用佢啲底底黎起機...今次系你面前拿高條裙..問你條底褲靚唔靚..想唔想直接索表嫂的西味 ...
請你吾好講d 咁正既野啦^^
真係引撚死人架
我諗下都硬撚晒..
真係咁發展落去就真係爽死
我已經係度幻想緊如果佢好似你咁樣問我,我會點答..
條底褲好靚牙..表嫂..
吾單止想直接索你浸西味..
我連你屎忽浸味都好想索牙..
求下你丫..表嫂..
比我做你隻狗..
比我跪係地下..淨係用個口黎幫你除底褲丫..
我好想一路笠住你條底褲係面度..一路扮狗吠,
一路比你望住我打飛機個猥瑣樣牙
另外最最最最想就係跪係地下幫你奶屎眼牙表嫂..

more pls

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。