推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

表嫂..請你盡情地玩弄我吧^^

表嫂..請你盡情地玩弄我吧^^

各位兄弟..大家好..
好多兄弟都有問我,約左表嫂果日發生左d咩事..
容許我係度賣個關子先..
因為果日對於我本人黎講..
實在太正啦..
我到而家都係度不停回味緊..
其實可以快d 出文同大家講既..
不過打得咁快,難免會hea..
hea post 我吾鐘意出..
所以要大家等多兩三日..
我會盡快post 既..
多謝各位支持..
係度同大家講聲,我係冇同表嫂扑野既
只係有佢玩弄我..有佢用淫語黎折磨我..
我係冇反攻佢..
我諗係因為我犯賤地享受佢點樣玩弄我啦..
總之比較詳細既經過,我會盡快出post啦..
另外..因為有兄弟問我可吾可以將我同表嫂既whatsapp 對話post 出黎
我一早有咁既打算..所以係佢在whatsapp玩弄我既時候..
我已經cap 左圖..而家post 出黎比大家睇
佢真係完全玩弄我於佢掌心之中..
你地睇佢講d 野..真係引撚死我..
再加佢吱條波[啦]出黎..幾撚正..
仲有另外果張超正牙..
我真係好enjoy 牙..
今次冇表嫂姣底牙..
但係大家吾駛失望..
我都有野可以post 出黎交下功課
不過呢條吾係表嫂著過架..呢條係我契妹著過的
呢條底褲都幾姣架
個衰妹著d款好似愈黎愈正咁

以上所講既野..全部係本人100%全虛構創作的色情故事
千期吾好當係真

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

相關搜索目錄: 功課
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • samuel_y 體力 +30 讚! 2016-4-17 13:51
  • samuel_y 威望 +30 讚! 2016-4-17 13:51
  • samuel_y 金錢 +30 讚! 2016-4-17 13:51
  • 2008xoboy 體力 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內衣上 2016-3-27 04:34
  • 2008xoboy 威望 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內衣上 2016-3-27 04:34
  • 2008xoboy 金錢 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內衣上 2016-3-27 04:34

Cccccccccccccc

有下文啦 睇黎好快得米啦CHING

See see sew

正呀!!!!勁野!

good luck man
wait your next post

GOOD ... SUPPORT

真係好似調教你咁。。

Thanks for share!

let me see sin

Thanks for share

Very good

Thxxxxxxxxxx

回復 1# 的帖子

Cccccccccc

師兄, 師兄, 你d 內衣好靚啊, 你一定成日玩, 留低左好多白汁在內衣上, 多謝師兄分享!

回復 1# 的帖子

Ccccccccccccccc

Thank for your share

Ccccccccccccccccccccccccccccc

多謝分享,多謝分享。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。