推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

強烈要求新增一個新手教學版

強烈要求新增一個新手教學版

雖然論壇本身有幫助資料, 但係對於一個新會員黎講係唔足夠0既, 我認為應該新增一個教學版, 等新手更易使用版面功能。

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-17 21:16 發表
雖然論壇本身有幫助資料, 但係對於一個新會員黎講係唔足夠0既, 我認為應該新增一個教學版, 等新手更易使用版面功能。
支持!

想當日我都係乜都唔識, 要請教啲師兄同師姊先至明白!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-17 23:13 發表
支持!

想當日我都係乜都唔識, 要請教灡v兄同師姊先至明白!  
唔使「想當日」....我到 e+ 都有好多分唇未识
btw 将军兄所讲系一对新人唔错既提意

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-17 21:16 發表

你都係仲未醒

算...我唔話你喇

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於:16 發表
對於一D有誠意參與討論或者吹水既新人黎講,的確係好事;但係對於而家D新會員多數都講求即食,為求盡快夠分夠權限,洗版好惡意灌水好,妄顧版規,盞對牛彈琴;不過我都贊成你既建議,幫得一個係一個!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

支持
音樂無界限

引用:
原帖由 anakin 於 2007-3-18 22:09 發表

對於一D有誠意參與討論或者吹水既新人黎講,的確係好事;但係對於而家D新會員多數都講求即食,為求盡快夠分夠權限,洗版好惡意灌水好,妄顧版規,盞對牛彈琴;不過我都贊成你既建議,幫得一個係一個!
我當然係針對有意參與討論或者分享0既會員啦, 其他無意果D真係做咩都無用

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-19 11:57 發表

我當然係針對有意參與討論或者分享0既會員啦, 其他無意果D真係做咩都無用
將軍, 即係點啫  

樓主,係咪新手唔招呼,唔啋人架

引用:
原帖由 chanyau 於:13 發表
樓主,係咪新手唔招呼,唔啋人架
你由#5開始睇,理解下人地講乜先啦!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-3-27 22:29 發表

你由#5開始睇,理解下人地講乜先啦!
問有意無意呀

唔話你呀 #5 ???

明就唔使問啦

咁你想問咩, 唔該講清楚.

引用:
原帖由 chanyau 於:03 發表

問有意無意呀

唔話你呀 #5 ???

明就唔使問啦

將軍既發言係回應我係#5既發言;
簡單D講,只要有會員熱心參與討論或者有野分享既話,我地衷心支持,遇到問題既話,係可能範圍下,亦會提供協助。
仲有冇唔明?

PS:討論區係用"留言版"既形式運作,唔似得ICQ、MSN個D可以即時對話,冇回應你既發言,並唔代表人地唔睬你!
本帖最近評分記錄
  • 紅豆沙 體力 +10 答得好,為新會員解答疑問 2007-3-28 10:31
  • 紅豆沙 威望 +10 答得好,為新會員解答疑問 2007-3-28 10:31

引用:
原帖由 anakin 於 2007-3-27 23:49 發表

將軍既發言係回應我係#5既發言;
簡單D講,只要有會員熱心參與討論或者有野分享既話,我地衷心支持,遇到問題既話,係可能範圍下 ...
明白

將軍,
乜唔係你做埋版主咩?
又多一個版主"空缺中"的版面喇。
為人為到底,做埋版主喇!

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-4-1 21:36 發表
將軍,
乜唔係你做埋版主咩?
又多一個版主"空缺中"的版面喇。
為人為到底,做埋版主喇!
支持

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。