推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 海怡 2016 四月

海怡 2016 四月

在 農曆年後 依舊加价
又唔見咗个 早餐錢

在收錢位 见到技師牌内
有一系列 2字头 多多位

首試了易拎 原自尖东大場
維港真功夫。。。

有個廿三,樣子和功夫都ok.

God's mill grinds slow but sure.

請問23號返乜鐘數?

引用:
原帖由 VP123 於 2016-4-14 11:56 發表
請問23號返乜鐘數?
返11:30am to 7 pm
God's mill grinds slow but sure.

CWB ?見到門口唔上喇.以前街口間仲可以。

quote]原帖由 白貓兒 於 2016-4-14 12:15 發表

返11:30am to 7 pm [/quote]

板主提起
23 我都有和 可人一会
技術不錯 有細心一面
其待 下回再遇 。

師兄,請問是齋場嗎? 有大餐嗎? 使費多少?

這間場几乎绝对沒可能有大餐,
門有窗。

这么快走 步出门口。

[quote]原帖由 SPA愛上她 於 2016-4-12 12:20 PM 發表
在 農曆年後 依舊加价
又唔見咗个 早餐錢
缺點,場太舊了。
優點,算係平。

但係,次次收費唔同,可能有時佢自動加左水池費。有時又無加,
總之唔會找尾數,就算尾數得果幾蚊,都係錢,多謝都無句。是嗎?

同埋,唔足鐘,三粒鐘炒埋其實係兩小時不到。
(做足三粒,應該係兩小時零15分鐘。)

有次,某技師說,一粒鐘係40分鐘(即八個字)

咁三粒應該有兩小時,但係唔夠兩小時囉,

相關搜索目錄: SPA

回復 10# 的帖子

Ah Nam, 最緊要服務滿意嗎 ?

講开个收銀
同鐘房都是同一人
还是全天 得一个人做

幸好 近多个美人公关
名字 雪 前好运过来。。。

引用:
原帖由 Oldman 於 2016-5-13 08:39 PM 發表
Ah Nam, 最緊要服務滿意嗎 ?
Okay架,骨技很好。但地方較殘,給人印象,好似唔想再做咁。

裝修完好似冇裝修過......

相關搜索目錄: 裝修

其实 如相差一段时间 再去的话
定有分别 尤在房间内

公关E 都有改变。。。

早幾日去見到個女主任黑絲襪 都幾SEXY ,入 房121 好肥好大隻 有水準
留精不留情 , 留情不精明

這個場地理位置不錯,如果由有心人管理,一定客似雲來,可惜可惜

呢間經常去,上算ok呢個價錢

thanks

師只有冇號碼提供?

近期 个人喜爱118 ...

过往  曾在尖咀遇上...

引用:
原帖由 Adventure 於 2016-7-31 11:47 AM 發表
這個場地理位置不錯,如果由有心人管理,一定客似雲來,可惜可惜
無錯,我也有這看法。應該做到客似雲來。

new number

呢期試咗個39....幾度ok

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。