推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

NowTv新聞及財經台女主播記者 - 陳詠賢

清一色長西褲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

31st October 2016

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

靚詠賢應該和Pretty Belle,Pretty Percy差唔多Style,
比較多笑容,so sweet

呢件唔錯

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2016-11-1 09:04 發表
呢件唔錯
港龍兄果然Good Taste ,
詠賢樣靚聲正表現又淡定

引用:
原帖由 Powercar 於 2016-11-1 09:15 發表 港龍兄果然Good Taste ,詠賢樣靚聲正表現又淡定
I need more time to observe

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2016-11-1 10:19 發表
I need more time to observe
文意你又like唔like?

2nd November 2016

引用:
原帖由 Powercar 於 2016-11-2 09:27 發表 文意你又like唔like?
Also OK

2nd November 2016 早晨新聞

幾pretty喎

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2016-11-3 07:58 發表
幾pretty喎
靚賢屬於Pretty Belle,Pretty Percy個種style,sweet類

引用:
原帖由 Powercar 於 2016-11-3 08:50 發表 靚賢屬於Pretty Belle,Pretty Percy個種style,sweet類
kind of

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2016-11-1 09:04 發表
呢件唔錯
Better not use 「呢件」 to describe the female anchors

6th November 2016

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2016-11-6 21:34 發表 Better not use 「呢件」 to describe the female anchors
呢位女主

靚賢主播look比初出道做記者時靚女唔少,幾襟睇,
有時仲覺得佢有少少似楊恭如

7th November 2016

引用:
原帖由 Powercar 於 2016-11-7 09:33 發表 靚賢主播look比初出道做記者時靚女唔少,幾襟睇,有時仲覺得佢有少少似楊恭如
証明化妝好重要,唔知有冇全身照?

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2016-11-7 10:16 發表
我覺得靚賢本身都係靚底,當然化左妝的確省鏡好多

靚女都好多種既,唔係個個都係Josie第一眼就超上鏡的,
我覺得靚賢屬於好似可愛靚船個類越來越襟睇和入屋個類靚女主

引用:
原帖由 Powercar 於 2016-11-7 10:54 發表 我覺得靚賢本身都係靚底,當然化左妝的確省鏡好多 靚女都好多種既,唔係個個都係Josie第一眼就超上鏡的,我覺得靚賢屬於好似可愛靚船個類越來越襟睇和入屋個類靚女主
我覺得Josie 同晨晨一樣,一睇就覺得好靚

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2016-11-7 10:16 發表
唔想再放.
本帖隱藏的內容需要積分高於 120 才可瀏覽

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-11-7 19:06 發表 唔想再放.**** 本內容被作者隱藏 *****
唔化或淡妝都正

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2016-11-7 21:59 發表
唔化或淡妝都正
Agree,靚賢唔化妝/淡妝個樣都OK,而且Baby face,
只要佢keep到大方淡定既表現一定會幾有前途

Winnie媽呢期最有眼光就係請靚賢做女主

引用:
原帖由 Powercar 於 2016-11-8 15:07 發表 Agree,靚賢唔化妝/淡妝個樣都OK,而且Baby face,只要佢keep到大方淡定既表現一定會幾有前途 Winnie媽呢期最有眼光就係請靚賢做女主
Winine媽不嬲有點眼光

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。