推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

70 123
發新話題

[疑難] 其實入左房, 會講定TIPS先按摩嗎 ?

now seems all girls are asked for 60 minutes +3 is normal prices..no matter how the services is good or not ...:
nnnngggg

不如大家儲夠錢先去玩,一兩百都煩,玩泥做乜?

回復 6# 的帖子

只係証明你太耐無去 (我估2年到)

現在樓上SPA,我估都要$3+4, 先可以咁"玩法"。。。樓上SPA標榜有後後生女女,如果真係俾到位《25-30的SERVE你,可能真係要呢個價。

最近去大場,價錢係無加,但女女又無乜變陣容的話,即係女女平均年齡己大左∼∼,你接受到同姨姨玩SERVICE,其實係OK,但真心無後生女了

回復 52# 的帖子

我想問題不是我們有沒有錢,而是囡囡的態度。我想大多數師兄弟都不會在乎幾百蚊。有時甚至想比多些以求優質服務。但某些囡囡好像還生存在八十年代,下下R 貼士,而且揀在你硬左才問你。請不要當所有男人都是動物,你這樣不單不會令我們比錢你,反而會令我們失哂興趣。
一些囡囡仲討厭,問她們一般小費多少,如果開心見誠講我們都會比,但唔講,只說「隨心啦」。下?我想玩心不如去溝女!試過一個,問多兩問,佢話「無得講一般,有D比五百,有D比一千。」你當我儍嗎?立即表示著衫走人,她竟說「無錢唔好出來玩」!
所以最近發現中環某場的網頁明確表示不收小费,覺得很特別。去過幾次,試過三個師傅。真的無一個開口要小費。多次說正價是全包的。這真是聰明絕頂,因為這反而令人更加想比小費(起碼我係錦)。囡囡收入不會減少。覺得他們可能是骨場的未來方向,希望其他場可以學下。各位點睇?

本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +30 很認同你,不是在乎+3定+4定幾多, 態度問題 2016-8-5 13:44
  • hungkm 威望 +30 很認同你,不是在乎+3定+4定幾多, 態度問題 2016-8-5 13:44
  • hungkm 金錢 +30 很認同你,不是在乎+3定+4定幾多, 態度問題 2016-8-5 13:44

回復 54# 的帖子

"我想問題不是我們有沒有錢,而是囡囡的態度。我想大多數師兄弟都不會在乎幾百蚊。有時甚至想比多些以求優質服務。",  全中.

講真一句多一兩佰, 有時一餐晚飯也差不多;  講到底就真是甘心與否.  即是撘短程的士, 俾多啲貼士是可以的(有時真有點不好意因在的士站排長龍後來過短程客), 但大佬你口黑面黑, 有時仲急停玩嘢, 自己俾多啲貼士都對不起自己住!  最後唯有俾跟錶價!  +2 就 +2.  現在也有UBER 也有優質的士服務.  咪就係啲的士服務水準太差的結果.

樓上SPA也一樣, 服務水準不到, 一係客人從貼士多少來表示, 一係就有新的player來食這個market.  所以若主持人繼續包容, 客人咪走, 新主持咪有位來取替妳囉!

還補充一點,就算主持人用多少錢搵寫手, 在141賣廣告也將錢倒落大海, 自己店的服務素質差, 沒有用的.  主持人以為用廣告吸引你們來, 就算來 一次沒有回頭, 人數都有排賺.  但現在是甚麼年代, 主持人懂得用網下廣告, 我們師兄也有另一channel來交換消息.  一粒mouse 屎就整窩粥也吃不了.

相關搜索目錄: 廣告

回復 54# 的帖子

ching 可以pm中環kama網頁比我嗎?thx

引用:
原帖由 Stripped 於 2016-7-22 10:32 發表
我想問題不是我們有沒有錢,而是囡囡的態度。我想大多數師兄弟都不會在乎幾百蚊。有時甚至想比多些以求優質服務。但某些囡囡好像還生存在八十年代,下下R 貼士,而且揀在你硬左才問你。請不要當所有男人都是動物,你 ...
同場都好難劃一價錢,試過喺TST 某場搵A,玩到好激都係俾+3,第二次去搵Y,可解甲隔褲摸,問佢應俾幾多貼士,佢話同A一樣,當我真係照俾+3,佢即刻面黑要求要+5,仲細聲彈句"有冇搞錯"!

全包 明碼實價最好 !

唔駛煩

唔駛估

唔駛被 R tips

我遇過多次埋門先黎咁唔得咁唔好又咁+$, 我通常會即時收起所有要求, 走時只+ 2
亦好彩遇過順得人, 到走時我會自動自覺因應合作度+$,通常係双方都笑住分手

其實硬咗比較唔理智,一般+少少都會應承,

只有兩次真係冷靜拒絕,因為比較沖激,兩次都係要求解甲,分別係一次要+8,另一次係+10,真係海鮮價

引用:
原帖由 4eyelo 於 2016-8-5 16:21 發表
其實硬咗比較唔理智,一般+少少都會應承,

只有兩次真係冷靜拒絕,因為比較沖激,兩次都係要求解甲,分別係一次要+8,另一次係+10,真係海鮮價
我必定選擇SAY NO

在TST某些場的囡囡R 完貼士在同一場改過名字, 以為客人不知道再搵.  我立即叫她走, 不要她服務!

咁都得, 骨界奇聞, 借C還云!
引用:
原帖由 greenlightbulb 於 2016-8-10 14:35 發表
在TST某些場的囡囡R 完貼士在同一場改過名字, 以為客人不知道再搵.  我立即叫她走, 不要她服務!

引用:
原帖由 Nortel 於 2016-8-11 12:05 發表
咁都得, 骨界奇聞, 借C還云!

cwb都知有間係咁,新人士新作風嘛

其實調返轉想問下咁多位ching,有冇邊D好D既場唔R tips可以推介下呢??我知唔開得名,暗示都得卦??
另外想問下ching們有冇去過應爛士巴呢?有冇咩評價??

引用:
原帖由 warmachinemark2 於 2016-8-11 16:38 發表
其實調返轉想問下咁多位ching,有冇邊D好D既場唔R tips可以推介下呢??我知唔開得名,暗示都得卦??
問師兄推介,當然無話唔開得名。
God's mill grinds slow but sure.

Thanks for share this

試過3 次, 每次不同囡囡, 若有額外要求的師兄, 要多多預備了.  我個人來說這個場偏不值.  每次去完後在大廳總看見下一個的心儀目標, 但每一次都發覺不值, 但你知啦, 有時真的控制不了細佬的想法, 如事者, 三次後我也要真的反省反省.
引用:
原帖由 warmachinemark2 於 2016-8-11 16:38 發表

4leaves ok. 我個人一向加3 ,滿意服務

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。