推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

沐風「可可」

沐風「可可」

費事用鬙D持人麰更帖,將包膠搬返出來外面

上星期五去沐風,一早預約好的,試試「可可」,小女雖未算令人眼前一亮,但相貌身材都唔錯,可惜因為非常無癮麰鴞],我選擇比足Part 1 及 Part2 費用提前下鐘,無做Part 2,由於Part 1其實唔算太差,而且女女態度唔係剋人憎一類,所以唔打算公開評論,如有師兄希望知道詳情,可以PM問我,但我絕對不會再搵佢了....
心有不甘,肉體未能宣洩情況下,再打個電話,同店內心儀女女正上班,馬上折返上返去,入房心儀女女馬上安慰我,我亦即場開始60分鐘的Part 2。

入房前「可可」亦望見我,流露出尷尬的表情,可可:我唔想的,係你壞我Mood先...

不過呢次就貴囉,主持人下次應該比返個折扣我 😭😭

Damn....可可

引用:
原帖由 icehsu 於 2017-6-13 15:55 發表
Damn....可可
師兄試過?

No, but I support this kind  of 'real' report.
引用:
原帖由 ckm 於 2017-6-13 07:57 發表

師兄試過?

咁睇嚟可可應該係細路女嚟喎,不過出得嚟玩最緊要開心姐,希望師兄下次骨運享通

引用:
原帖由 icehsu 於 2017-6-13 16:00 發表
No, but I support this kind  of 'real' report.
同意,所以我抽返出來放鬘D頁

引用:
原帖由 未知香草 於 2017-6-13 16:13 發表
咁睇薔i可應該係細路女遽{,不過出得薊掖抮糬n開心姐,希望師兄下次骨運享通
其實係,但我呢類「難得偷跳」,一無運一次就好無癮

「可可」唔算太細路女,但外形係可以接受既,如果師兄們只求最基本最基本既娛樂,可以搵佢試下,但就唔好其望有其他增值option啦

仲有,佢會問係有無去過,知唔知收費

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 ckm 於 2017-6-13 16:24 發表

「可可」唔算太細路女,但外形係可以接受既,如果師兄們只求最基本最基本既娛樂,可以搵佢試下,但就唔好其望有其他增值option啦

仲有,佢會問係有無去過 ...
呢種感覺我明,真係明
我個樣都比較KAI,所以大多數技師都會比增值OPTION我,當然同時要增$$啦
所以有時遇到好的技師,又唔要我增埴的我真係會返食以報答佢地.
不過,同時男人都係花心的,會不停想試新野,我都一樣

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 未知香草 於 2017-6-13 16:59 發表

呢種感覺我明,真係明
我個樣都比較KAI,所以大多數技師都會比增值OPTION我,當然同時要增$$啦
所以有時遇到好的技師,又唔要我增埴的我真係會返食以報答佢地.
不過,同時男人都係花心的,會不停想試新野,我都一樣 ...
當然啦,但問題係,可能係我樣嚙暺k,「可可」係無論如何不提供任何增值,加$都無呢個Option;而且係李小龍師姐,葉問高徒

ckm兄的這次際遇
我會覺得算是骨運好壞了
樓上場常會遇上
新做的新入行女孩
難以要求她一下子肯付出肯投入
正如師兄所言
她的樣貌與外型也有可取之處
或許下次再找她會脫胎換骨
我都曾經試過有這情況呢∼

引用:
原帖由 未知香草 於 2017-6-13 16:13 發表
咁睇薔i可應該係細路女遽{,不過出得薊掖抮糬n開心姐,希望師兄下次骨運享通
對啊
我們去開樓上骨
都應該曾遇上這種情況
以前真的像ckm兄
找第二位補飛
現今我就會自己調節要求
令自己都愉快的離開

回復 11# 的帖子

差兄的境界, 非一般人可以達到

引用:
原帖由 messenger 於 2017-6-13 18:08 發表

對啊
我們去開樓上骨
都應該曾遇上這種情況
以前真的像ckm兄
找第二位補飛
現今我就會自己調節要求
令自己都愉快的離開
非常認同要令自己都愉快的離開,以前有個相熟技師,返食多次,因為2PART都真係好,而且好吹得.....水,我亦一路都無手多多,有次手多多被格手,嗰下心情真係極不高興,
不過又心諗,人地都係打份工,賣藝不賣身,都應該要專重佢,所以又落樓之後又無不快喎,過左就算,寄望下次有個好骨運
而且技師都轉左行了,都想佢有個好前途

引用:
原帖由 未知香草 於 2017-6-14 09:21 發表

非常認同要令自己都愉快的離開,以前有個相熟技師,返食多次,因為2PART都真係好,而且好吹得.....水,我亦一路都無手多多,有次手多多被格手,鶪U心情真係極不高興,
不過又心諗,人地都係打份工,賣藝不賣身,都應 ...
未知香草兄都懂得自我調節心態
我們尋歡作樂
改變不到她人
唯有自我變改
以達至開心離場的目的
所以她入房時我都希望
先要令她放鬆心情無壓力
她心情好才會對我好
我才會更愉快

引用:
原帖由 messenger 於 2017-6-13 18:08 發表

對啊
我們去開樓上骨
都應該曾遇上這種情況
以前真的像ckm兄
找第二位補飛
現今我就會自己調節要求
令自己都愉快的離開
其實都明白,講真調節省下不少...

引用:
原帖由 messenger 於 2017-6-13 17:56 發表
ckm兄的這次際遇
我會覺得算是骨運好壞了
樓上場常會遇上
新做的新入行女孩
難以要求她一下子肯付出肯投入
正如師兄所言
她的樣貌與外型也有可取之處
或許下次再找她會脫胎換骨
我都曾經試過有這情況呢∼:ha ...
同意鵅A不過聽佢問我知唔知道收費鶪U,覺得佢應該唔係新入行...

引用:
原帖由 messenger 於 2017-6-14 10:36 發表

未知香草兄都懂得自我調節心態
我們尋歡作樂
改變不到她人
唯有自我變改
以達至開心離場的目的
所以她入房時我都希望
先要令她放鬆心情無壓力
她心情好才會對我好
我才會更愉快
同意!! 希望其他師兄們骨運亨通

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。