推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

44 12
發新話題

Sunshine 姊妹花

Sunshine 姊妹花

經理上星期通知笨蛋,今個星期會有兩親生姊妹,新入行技師畢業出班,笨蛋梗係當淫不讓啦,昨日兩姊妹第一日返工,齊齊上早班。
笨蛋下午請假出兵北伐,羅湖出關後,實在太熱頂唔順,今次唔踩單車去啦,改坐的士,點知塞車到仆街,入到去 1430 剛夠鐘,沖完涼就入房啦,今次試妹妹 ( # 先,廣西女身材絕對唔係大波妹,但對車頭燈都唔細,食落口感唔錯,所以 “胸勞族” H師兄,就可以隔離佢啦,樣子順眼,口才唔錯,好少新入行H技師多嘢講,按正骨都好比心機,但去到推油,新手即係新手,無得扮嘢H,最後在笨蛋親手開班,教授 “灰機進行曲” 音律初階下,笨小孩終於將蛋白劇毒嘔晒出來,真係舒 X 服晒。
仲有親家姐 * ! 有機會再試。。。
本帖最近評分記錄
  • anakin 體力 +90 原創內容 2017-7-26 14:07
  • anakin 威望 +90 原創內容 2017-7-26 14:07
  • anakin 金錢 +90 原創內容 2017-7-26 14:07
  • robertchan 體力 +18 谢谢分享! 2017-7-16 21:56
  • robertchan 威望 +18 谢谢分享! 2017-7-16 21:56
  • robertchan 金錢 +18 谢谢分享! 2017-7-16 21:56

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2017-7-12 04:19 發表
經理上星期通知笨蛋,今個星期會有兩親生姊妹,新入行技師畢業出班,笨蛋梗係當淫不讓啦,昨日兩姊妹第一日返工,齊齊上早班。
笨蛋下午請假出兵北伐,羅湖出關後,實在太熱頂唔順,今次唔踩單車去啦,改坐的士,點 ...
多謝師兄報告
下次可以坐mtr去國貿,
其實都好快..不用身水身汗.

引用:
原帖由 edberg28 於 2017-7-12 15:58 發表

多謝師兄報告
下次可以坐mtr去國貿,
其實都好快..不用身水身汗.
返工有斜袋跟身,至 X 憎過安檢,一係踩單車,一係坐巴士或的士,地鐵都係無包包至諗

你就好啦師兄,部長對你甘好成日有好野益你.

引用:
原帖由 edberg28 於 2017-7-13 01:37 發表
你就好啦師兄,部長對你甘好成日有好野益你.
笨蛋咁多年都去 Sunshine, 同部長經理熟絡至係咁,都係要用時間 “煲” 出來啫

師兄, 今天下午準備出動去DSL, 點知又見到師兄新報告, 攪到我十五十六. 去邊到好. SUNSHINE 是否玩得較激, 安全比較如何?

謝謝指示.

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2017-7-12 21:48 發表

笨蛋咁多年都去 Sunshine, 同部長經理熟絡至係咁,都係要用時間 “煲” 出來啫
所以現在都多了找部長mark囡

明日一早去採訪家姐

回復 8# 的帖子

起個雙飛 !

引用:
原帖由 Oldman 於 2017-7-14 14:19 發表
起個雙飛 !
老啦,射咗起唔返頭,唔乎合經濟效益

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2017-7-14 06:47 發表

老啦,射咗起唔返頭,唔乎合經濟效益
食哂兩姊妹..你就好啦.........

引用:
原帖由 edberg28 於 2017-7-14 16:16 發表

食哂兩姊妹..你就好啦.........
食這個字,可大可小,師兄咪亂講

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2017-7-14 08:22 發表

食這個字,可大可小,師兄咪亂講
其實現在講吾講會員都系一樣價錢??

引用:
原帖由 edberg28 於 2017-7-14 21:58 發表

其實現在講吾講會員都系一樣價錢??
自從無咗十送一,前台都已經唔問會員號碼

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2017-7-14 11:54 發表
明日一早去採訪家姐
朝早八點過關,又係大大個青天白日,曬溶笨蛋啦,你好嘢我認輸,跌錢坐的士,微信支付錢都唔洗哄A方便。
入到去即沖涼,去到大廳滿地死屍 ( 瞓死咗,鼻寒聲嘈過飛機引擎聲 ) 肚餓未食嘢,問牛腩。無,問湯。無,問公仔麵。無,搞咩啊?制裁禁運啊?乜都無?好在房。有,算數入房瞓住等,瞓醒上鐘。
瞓到中午十二點,家姐 * ! 入來,嘩。。。靚過妹妹 ( # H,兩姊妹都唔係大波妹,竹筍波一手包晒,都係正骨用心,推油手法差點。
家姐想學廣東話,推油之後,都係聊廣東話點講,笑點唔高,好容易就笑,笑起來都幾甜。

相關搜索目錄: 引擎

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2017-7-15 08:54 發表

朝早八點過關,又係大大個青天白日,曬溶笨蛋啦,你好嘢我認輸,跌錢坐的士,微信支付錢都唔洗哄A方便。
入到去即沖涼,去到大廳滿地死屍 ( 瞓死咗,鼻寒聲嘈過飛機引擎聲 ) 肚餓未食嘢 ...
師兄為什麼甘早過去???通常過夜客都未走.

相關搜索目錄: 引擎

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2017-7-15 16:54 發表

朝早八點過關,又係大大個青天白日,曬溶笨蛋啦,你好洇睇{輸,跌錢坐的士,微信支付錢都唔洗哄A方便。
入到去即沖涼,去到大廳滿地死屍 ( 啈驉A鼻寒聲嘈過飛機引擎聲 ) 肚餓未食 ...
師兄過關後可在總站坐83 或 97 公交車,三個站到陽光酒店門口。

相關搜索目錄: 酒店 引擎

引用:
原帖由 edberg28 於 2017-7-15 17:48 發表

師兄為什麼甘早過去???通常過夜客都未走.
兩個字:熱,曬。
笨蛋係肥人,這兩個字就係笨蛋H死穴,反正放假無嘢好做,早點上去入房涼住冷氣瞓好過,越遲人越多,就越曬越熱

引用:
原帖由 sas369 於 2017-7-15 18:17 發表
師兄過關後可在總站坐83 或 97 公交車,三個站到陽光酒店門口。
這兩部巴士,早就搭咗去 Sunshine 幾年,以前未有共享單車,下面的士嗰四條人龍,仲長過長城時候,就只好衰衰咁上去排巴士隊,巴士隊同的士隊比,人始終少得多。
去小梅沙嗰班巴士都經過,無 83 &97 號車,都可以搭小梅沙H巴士

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2017-7-12 12:19 發表
笨蛋下午請假出兵北伐,羅湖出關後,實在太熱頂唔順,今次唔踩單車去啦,改坐的士,點 ...
弓起師C玩得咁开心。
有时碰到新做囡囡都幾好的,听话听教,虽然冇乜技术,但好似砌图咁慢慢比你砌,幾过引的
最怕碰到老C勿,要同佢角力就辛苦。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2017-7-16 21:55 發表
弓起師C玩得咁开心。
有时碰到新做囡囡都幾好的,听话听教,虽然冇乜技术,但好似砌图咁慢慢比你砌,幾过引的
最怕碰到老C勿,要同佢角力就辛苦。
正是,所以笨蛋最愛新入行技師,最好係第一日返工頭鐘。

引用:
原帖由 sas369 於 2017-7-15 18:17 發表
以前公交好多扒手 同玻璃黨, 而家有冇好 D ?

相關搜索目錄: 酒店

回復 15# 的帖子

咁家姐定妹妹服務好 D ?

引用:
原帖由 Oldman 於 2017-7-17 13:42 發表

以前公交好多扒手 同玻璃黨, 而家有冇好 D ?
笨蛋搭咁多年,都無咩事發生過

引用:
原帖由 Oldman 於 2017-7-17 13:44 發表
咁家姐定妹妹服務好 D ?
兩個都係新入行,怕怕醜醜咁,海軍鬥水兵啦

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。