推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

火鳳燎原

火鳳燎原

終於開始講呂布死啦~~~~~~~~~~~~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

我估呂布今年都死唔去。
P.S. 不如開番「火鳳燎原討論區」喇!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-4 01:18 發表
我估呂布今年都死唔去。
P.S. 不如開番「火鳳燎原討論區」喇!!
我都想呀...
不過驚呢度人氣唔夠...好快沉....
26期出左啦~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

試下囉,26期我都睇左喇!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

回復 #2 小小力 的帖子

支持.....
我覺得都有需要啦...

引用:
原帖由 汪汪狗 於 2007-4-10 16:30 發表
支持.....
我覺得都有需要啦...
多d人講先得ma........

不過..我硬係覺得...呂布一死...之後d節奏就會快好多~~~~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-11 23:47 發表

多d人講先得ma........

不過..我硬係覺得...呂布一死...之後d節奏就會快好多~~~~~~~
問題係....呂布應該冇咁快死...
而且故事可能講開支線...趙雲去幫公孫瓚對抗袁紹!! 孫策佔據江東...

下期呂布應該同張飛開片

引用:
原帖由 Ncdi 於 2007-4-15 11:03 發表
下期呂布應該同張飛開片
Why?

it's real good!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • 小小力 體力 -20 惡意灌水 2007-4-15 23:21
  • 小小力 威望 -20 惡意灌水 2007-4-15 23:21

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-12 00:57 發表

問題係....呂布應該冇咁快死...
而且故事可能講開支線...趙雲去幫公孫瓚對抗袁紹!! 孫策佔據江東...
可能司馬懿攪掂左呂布(曹操叫佢攪掂)
呀司馬懿就搵呂布做新殘兵首領
陳某咁鍾意呂布...應該唔會比佢跟史實一樣死掛~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-15 23:19 發表

可能司馬懿攪掂左呂布(曹操叫佢攪掂)
呀司馬懿就搵呂布做新殘兵首領
陳某咁鍾意呂布...應該唔會比佢跟史實一樣死掛~~
但殘兵唔係都死晒啦ma?
"風雨同路,共送呂布"
好like呢句,好有feel

引用:
原帖由 skywalker1942 於 2007-4-16 07:11 發表

但殘兵唔係都死晒啦ma?
"風雨同路,共送呂布"
好like呢句,好有feel
三船都未死....

不如由我開番「火鳳燎原討論區」喇!!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-17 01:31 發表
不如由我開番「火鳳燎原討論區」喇!!
你LIKE啦~~~~~

你下面O個句好正...陳宮明言
不過我記得...司馬懿好似計到6百幾步......佢咪好勁?????
我諗緊..會唔會再過多4~5百回之後..先去到官渡之戰呢????(如計一步一回的話)
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-18 00:33 發表

你LIKE啦~~~~~

不過我記得...司馬懿好似計到6百幾步......佢咪好勁?????
我諗緊..會唔會再過多4~5百回之後..先去到官渡之戰呢????(如計一步 ...
但佢計唔到比人抄家bor

原來呢度都幾多人睇火鳳

其實以佢而家o既進度,到底要再過幾多年至會完呢……
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-18 00:33 發表

你LIKE啦~~~~~

我諗緊..會唔會再過多4~5百回之後..先去到官渡之戰呢????(如計一步 ...
我下面o個句係龐老六講架:「所謂的計謀,來來去去就只有一種。計謀之始,是要讓敵人知道你的下一步。然後,小心預測敵人以後的每一步。高明一點的是,讓敵人知道你的第二步。更高明的是,讓敵人知道你的第三步。教下來…更加更加高明的是…」

司馬懿計到6百幾步估到D咩呢??郭嘉都計好官渡之戰囉!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。