推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

香江

香江

回復 1# 的帖子

188,198,小費最少嗰格好似120

我早兩星期去過,仲送2個大堂,小費另計

回復 2# 的帖子

188 , 198 係男技師 ?

回復 4# 的帖子

我198當然女,老婆188揀咗男
名堂好似叫咩火山石之類

回復 5# 的帖子

老婆揀咗男技師 ?

回復 6# 的帖子

係啊,不過係第一次

以前港龙时代好玩,现已淪为垃圾场。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2018-1-14 23:26 發表
以前港龙时代好玩,现已淪为垃圾场。
原來這埸位置是前港龍,港龍時代,是非常好玩的。

引用:
原帖由 strange 於 2018-1-15 11:27 發表

原來這埸位置是前港龍,港龍時代,是非常好玩的。
以前港龍真係有好多技師好好玩,雖然土味好重,但係每次畀多三幾十就可以打飞之。

曾幾何時,有兩个堂姐妹,妹妹比較靚, 好多熟客,次次去搵佢都勾引我打飛之,打果时實催我快啲~快啲~ 點解仲未出~  出完就踢我走,然後佢又可以走多轉。

佢嗰個堂姐,就係曾經呃過師兄送手機嗰個古惑妹。

相關搜索目錄: 手機

回復 7# 的帖子

198 有冇手多多 ?

引用:
原帖由 robertchan 於 2018-1-15 16:19 發表

以前港龍真係有好多技師好好玩,雖然土味好重,但係每次畀多三幾十就可以打飞之。

曾幾何時,有兩个堂姐妹,妹妹比較靚, 好多熟客,次次去搵佢都勾引我打飛之,打果时實催我快啲~快& ...
我記得那兩位堂姐妹了, 堂妹在港龍很開放,  堂姐後來去了關口海利華, 滾我買手機不是她, 是另一技師

引用:
原帖由 strange 於 2018-1-17 22:45 發表

我記得那兩位堂姐妹了, 堂妹在港龍很開放,  堂姐後來去了關口海利華, 滾我買手機不是她, 是另一技師
输兄好似曾经比好多個技C昆过手机的。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。