推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] now財經台女記者-許婷婷

婷婷做埋有記早晨的話332早晨應該完敗,除非332早晨變返兩女組合

回復 51# 的帖子

332有靚賢同靚丘還是很奪目的

引用:
原帖由 wai6213 於 2018-7-4 12:58 發表
332有靚賢同靚丘還是很奪目的
Sure啦,332,333都大把靚女主,
問題係呢期332早晨時段有個木口木面男主坐陣,
見到佢簡直無癮

題外Now果到班囡冇咩離心,已經win哂同行放出來D貨讀就有待觀察,不過行出來都丁得下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 creamonly1 於 2018-7-4 20:32 發表
題外Now果到班囡冇咩離心,已經win哂同行放出來D貨讀就有待觀察,不過行出來都丁得下
而且多數離巢個D都轉做其他行業,
反而現代台的男主一屆差過一屆,
本身已經唔睇得,仲要木口木面,
簡直趕客,
似樣D多數主力做333或且已離巢

成為戰力指日可侍,放火去,師兄們幫佢起個朵la
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Now留唔住婷婷好笨實

回復 56# 的帖子

十分感謝,令無有線的人都可以欣賞到
期待奇妙有

引用:
原帖由 phyphylam 於 2018-7-6 01:35 發表
Now留唔住婷婷好笨實
係Cable更有能力啫

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2018-7-6 23:29 發表

係Cable更有能力啫
Winnie越來越無眼光,堆男主一個比一個差

引用:
原帖由 Powercar 於 2018-7-8 23:16 發表
Winnie越來越無眼光,堆男主一個比一個差
轉台囉,冇人迫你睇

回復 56# 的帖子

叫佢做 "孖T"

早晨前限定,孖T0600特約健身操,霞姨堆貨冇時間出

相關搜索目錄: 健身
本帖最近評分記錄
  • wai6213 體力 +10 讚! 2018-7-13 15:31
  • wai6213 威望 +10 讚! 2018-7-13 15:31
  • wai6213 金錢 +10 讚! 2018-7-13 15:31

引用:
原帖由 phyphylam 於 2018-7-8 23:27 發表
轉台囉,冇人迫你睇
所以見唔對路我實熄機/轉台

引用:
原帖由 wai6213 於 2018-7-15 15:39 發表
https://i.imgur.com/ECq4E3r.jpg" border="0">
婷婷入有記後呢個髮型才襯返佢

回復 66# 的帖子

長返些許會更好睇

Cable 已經同Ting 拍咗介紹自己片啦

回復 69# 的帖子

有沒有網址可以搜尋得到?

引用:
原帖由 tomip2006 於 2018-7-20 20:12 發表
有沒有網址可以搜尋得到?
早上6-7點, 報完新聞睇到架

婷婷越睇越正

pretty and cute

引用:
原帖由 chemistry1002 於 2018-7-24 18:07 發表
pretty and cute
婷婷連把聲都幾得

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。