推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

ABCDEFG餐

ABCDEFG餐

地下拾到菜單一張, 給大家參閱。 今日上門一試 硬件不錯 軟件 沒甚驚喜 , 還是戲院比較好 ,所以不作推介,不用pm問我地址。
近來多咗呢啲店 大家對套餐有咩意見?分享一下

A:手推$500  60分钟 服务:按摩   ✈️
B:波推$700  60分钟 服务:按摩  波推 ✈️
C:口x$800  60分钟 服务:按摩  口x
D:SPA/蒸汽$900 90分钟 服务:按摩 磨砂 泡浴 ✈️
E:快餐$600 45分钟 服务:按摩 吹 💕
F:Spa/蒸汽 $1200 100分钟 服务:按摩 鸳鸯浴 磨砂 口吹  波推  💕
G:擦背 $300 40分钟 服务:全身护理搓泥

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 highpower 於 2018-3-21 21:33 發表
地下拾到菜單一張, 給大家參閱。 今日上門一試 硬件不錯 軟件 沒甚驚喜 , 還是戲院比較好 ,所以不作推介,不用pm問我地址。

A:手推$500  60分& ...
套餐真係有好有唔好la...

引用:
原帖由 highpower 於 2018-3-21 21:33 發表

A:手推$500  60分& ...
灣仔之前去開那2間,話係A餐,點知偷鐘偷到得45分鐘,應該唔會再去了.
我個人係比較偏向C餐(如果有的話,不過唔係個個技師有),B就唔太好,無乜感覺
反而未見過E餐,師兄可唔可以介紹下,等我有機會去見識下

多過好多茶記d套餐

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2018-3-22 10:00 發表
套餐真係有好有唔好la...
即係有咩好有咩唔好。。哈哈。

引用:
原帖由 highpower 於 2018-3-22 21:59 發表
即係有咩好有咩唔好。。哈哈。
好就明碼實價, 我知道要比幾錢...唔怕比人R
唔好就係小左互動, 無話你對我好D, 我捨得就會比多D~~

請指教那裡是戲院

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。