推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

161 1234567
發新話題

Angel on the Cloud⋯⋯

引用:
原帖由 messenger 於 2018-5-15 10:55 發表

她曾說會學好粵語
但似乎像我的普通話那樣
沒有進步

沉船者都不少人
他們都沒有分享

我不會拿Tiffany與她作比較
各有各的獨特之處
兩年前我就是被她
吸引到才闖上雲端
眾裡尋她千雪度
成為一 ...
千雪都好令人回味呀

相關搜索目錄: 普通話

同一期有一位叫candy也是服務一流

引用:
原帖由 lilysam 於 2018-5-17 10:52 發表
同一期有一位叫candy也是服務一流
糖果妹妹已絕跡了∼

引用:
原帖由 lohengramm 於 2018-5-15 14:00 發表

千雪都好令人回味呀
其實比千雪靚好多

早前我都去見咗天使一面,最近公幹回港,終於有時間 留低 短評, 好好咁回憶一下。
去得雲端我一般都會揀是巴, 因為有汽水飲,而且間房又舒服啲 ,方便進食
上到去 天使開門畀我,同相基本上係一樣。 天使係嗰種外表斯文溫柔嗰種靚女。 我入到房, 比天使對電眼望住,仲幫我除衫, 真係暈一暈。 然後係做spa, 呢一part天使已經若有若は咁施加攻擊, 再輕吹仙氣,差啲都有啲頂唔順(小弟表现一向欠佳)。 跟住就浸浴沖涼, 都係繼續畀天使H電眼同微笑電親。

過水後,係 大約半個鐘的按身。一如其他師兄所说,天使係按得幾好H,會鬆到。 然後 到 戲肉,天使溫柔咁引領我,重可以畀我 自由 探索,服务的確一流。

福爾摩沙來的天使,果然不同凡響

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +50 感恩分享 2018-7-6 10:11
  • messenger 威望 +50 感恩分享 2018-7-6 10:11
  • messenger 金錢 +50 感恩分享 2018-7-6 10:11

天使真的細心和認真,
從洗浴缸的一絲不苟,
連浴簾的衛生乜顧及到,
看著她清潔也是賞心悅目。
不知天使再訪會是什麼時候 ?

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +20 謝謝分享 2018-7-6 10:22
  • messenger 威望 +20 謝謝分享 2018-7-6 10:22
  • messenger 金錢 +20 謝謝分享 2018-7-6 10:22

引用:
原帖由 ceddec 於 2018-5-30 13:12 發表
早前我都去見髐悃洃@面,最近公幹回港,終於有時間 留低 短評, 好好咁回憶一下。
去得雲端我一般都會揀是巴, 因為有汽水飲,而且間房又舒服 ,方便進食
上到去 天使開門畀我,同相基本上係一樣 ...
只想回應下ceddec兄的試後回來分享

引用:
原帖由 xf999 於 2018-5-31 15:28 發表
天使真的細心和認真,
從洗浴缸的一絲不苟,
連浴簾的衛生乜顧及到,
看著她清潔也是賞心悅目。
不知天使再訪會是什麼時候 ?
天使昨天已再度下凡

相關搜索目錄: 清潔

回復 158# 的帖子

還請差兄多點提示如何找到天使,感激!

回復 157# 的帖子

謝謝信差兄的溫馨提示

引用:
原帖由 messenger 於 2018-7-6 10:20 發表

只想回應下ceddec兄的試後回來分享
差兄,真係好似子华咁,金盤瑯口?

161 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。