推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[紫蜻蜓]是民宿?是Spa場?還是女生宿舍?

引用:
原帖由 ckr1234 於 2018-4-15 13:07 發表
差兄密密出動
冬去春來,  靜極 ( 其實好似冇乜靜過 )  思動,  兄弟們又有福了  

回復 1# 的帖子

10  間房 ,  應該起碼有  15 -20 個技師  先襯得起  .

引用:
原帖由 笨小馬 於 2018-4-16 12:37 發表

好似全部都係新女, V7未曾見過
(只係加左 V7 半年)
可能產地來源同之前有分別.

Thank you for sharing

Thank for sharing

回復 1# 的帖子

Thank you for sharing

又係時候望望

女生宿舍

多謝差兄介紹,而家手工都要10米了....

引用:
原帖由 linuxstephen 於 2018-4-20 10:33 發表
多謝差兄介紹,而家手工都要10米了....
10米不單止手工喎
見她們微信封面那樣...
極品汽水,又有伴奏
上雲端都要13米/100分鐘啦
但沒伴奏
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

係咪去錯地方咋

回復 110# 的帖子

都係!
可惜還未獲加入微信好友
看看一會怎樣😁

回復 1# 的帖子

多謝差兄有好介紹!好似幾吸引喎∼∼∼

唔知會唔會仲有 D 隱藏「服務計劃」呢?

多謝差兄報導,好像不錯

引用:
原帖由 Enjoy_Tonight 於 2018-4-23 02:58 發表
多謝差兄有好介紹!好似幾吸引喎∼∼∼

唔知會唔會仲有 D 隱藏「服務計劃」呢?
要師兄去探奇後告知了

引用:
原帖由 LoveRainy 於 2018-4-23 18:10 發表
多謝差兄報導,好像不錯
新來姊妹花可可與可樂
青春少艾都幾吸引
收10米的雙飛服務和
收17米的雙滑翔包雙伴樂服務
不知會怎樣的呢?

回復 115# 的帖子

唯有安排一下時間去探險尋寶了∼∼∼

回復 116# 的帖子

呢個真心想試試

Thanks for the information

見今日入住了位新女生
19歲的佳佳
奪取了我的目光

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

佳佳都幾多人追捧

引用:
原帖由 messenger 於 2018-5-13 15:20 發表 佳佳都幾多人追捧
最想的佳佳都是在十樓那時。

回復 121# 的帖子

差兄試鬙?

差兄試咗未? x 2

張相咁似千雪 bb  令我有d懷疑...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。