推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

41 12
發新話題

今年最倒霉的一次按摩

引用:
原帖由 piaget 於 2018-5-15 20:02 發表
認同想法,樓上spa  越来越差
我覺得見仁見智
無得想當年
9年前初有樓上spa時
預設都是按90分鐘
鐘錢$298+$200小費
我俾多$100,技師都很開心了

現今那些不著重拍1
覺得伏在被按是浪費時間的師兄
便會覺得開心滿足
尤其是都有很多師兄
不在乎俾一千幾百玩一次的......

引用:
原帖由 messenger 於 2018-5-15 10:46 發表

135分鐘⋯⋯
以前的三粒鐘場
早年去筲箕灣海洋皇宮
就下下都180分鐘
俾人call爆機
哈哈,那些年.....
我第一次去就係海洋皇宮,純㧵骨乍

仲有一樣野都好討厭既,就係問你解甲好冇(or其他野),完晒之後埋單先同你講話要加100

引用:
原帖由 messenger 於 2018-5-15 10:59 發表

好多拍1好得的技師
都轉返去大場做
樓上Spa留不了她們吧
eg. 如意晴晴、Ella
原來晴晴係轉左去大場?唔怪得唔見左咁耐啦 好在之前試過如意holly,佢part1都好舒服。
學差兄話齋,而家spa場越黎越少part1高手...上過一次世沐,又係細細粒,骨技真係一流!按完好似做完運動咁,酸得黎但痛快

相關搜索目錄: 運動

我都有這種感覺!現在的spa........唉
所以去了東方棕泉,但13xx落樓,感覺都幾貴
有沒有其他場介紹
現在對Spa冇興趣了

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 肥P仔 於 2018-5-30 16:31 發表
我都有這種感覺!現在的spa........唉
所以去了東方棕泉,但13xx落樓,感覺都幾貴
有沒有其他場介紹
現在對Spa冇興趣了
東方棕泉如果尖東/銅鑼灣覺得比較貴,可以去佐敦店,但技師和美容可能有點不同

相關搜索目錄: 美容 SPA

佐敦店相差很遠,相比尖東店太殘舊了

我由原早spa開始凱盟➡嘉連威老道等等開始上樓上骨➡之後阿wing
現在大大不同了

回復 31# 的帖子

美容师,有兴趣,我都想做美容,能否介绍?謝

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 肥P仔 於 2018-5-30 17:54 發表
我由原早spa開始凱盟➡嘉連威老道等等開始上樓上骨➡之後阿wing
現在大大不同了
我的情況都好似同師兄差不多~~第一次都係開始於凱盟

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2018-5-31 10:32 發表
我的情況都好似同師兄差不多~~第一次都係開始於凱盟
我卻從來沒去過凱盟
我的第一次Spa
應是在昆輝15樓的香薰屋∼

相關搜索目錄: SPA 香薰

回復 35# 的帖子

👏🏽👏🏽🤝🤝

回復 36# 的帖子

如果我冇記錯
香薰屋主持人是 Fanny

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 肥P仔 於 2018-5-31 11:03 發表
如果我冇記錯
香薰屋主持人是 Fanny
對啊!
她先在那裡開
一個人做
然後才搬往睍3樓
Wing的富貴足樓上∼

回復 39# 的帖子

對!對!
現在回想當年😭😭🤝🤝

回復 38# 的帖子

现在香薰屋還有做嗎?

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。