推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

老婆的內褲,可交流

老婆的內褲,可交流

大家好,小弟初到貴地,想識知音人!做個朋友仔🤪🤪🤪
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 2008xoboy 體力 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內褲上 2018-6-25 03:39
  • 2008xoboy 威望 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內褲上 2018-6-25 03:39
  • 2008xoboy 金錢 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內褲上 2018-6-25 03:39

引用:
原帖由 Edddd 於 2018-6-24 23:53 發表
大家好,小弟初到貴地,想識知音人!做個朋友仔🤪🤪🤪
樓主你好嫂嫂底底好正,又靚又性感

師兄, 師兄, 你的內褲好靚啊, 你一定成日玩, 留低左好多白汁在內褲上, 多謝師兄分享!

我喜歡玩女人胸圍底褲,鍾意著上身玩,大家交換老婆D胸圍底褲來玩。

Very sexy

引用:
原帖由 2012hongkong 於 2018-6-25 06:23 發表
我喜歡玩女人胸圍底褲,鍾意著上身玩,大家交換老婆D胸圍底褲來玩。
X2

嫂嫂底底好正........

Very sexy

多謝分享,呢d 款正啊。我最like 呢d 款,hehe
我都喜歡分享同and 玩人妻女友胸圍底褲
pm 交流下

Thanks

我老婆每年都會掉舊底褲!有d

引用:
原帖由 Edddd 於 2018-6-28 23:43 發表
我老婆每年都會掉舊底褲!有d嘥
咁又浪費左D

著住D靚靚底底再乃下西都幾好玩

very nice tback :>>>

如果有阿嫂試著來睇下就好喇 哈哈

我都想交流呀 pm 了你

thanks for sharing

我勁中意玩原味底底,如果d味夠大,我一嗦就好快出

我都想交換原味玩下

pm 交流下

可PM交流麊惜H妻內衣褲

Thanks

於 2018-6-25 06:23                 只看該作者

[url=][隱藏廣告][/url]

我喜歡玩女人胸圍底褲,鍾意著上身玩,大家交換老婆D胸

相關搜索目錄: 廣告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

正啊
keep sharing

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。