推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

32 12
發新話題

[建議] OL look 場

OL look 場

久不久就會見到有兄弟問邊樹有 OL look 囡囡場,此問題包括小弟都好想知,但係又無物人可以答得出.其實我覺得都幾有市埸,點解又無物場做.
小弟有個提意就係當各位大佬去 NC 時,有機會就同 D 媽媽,大班,話士人提議下,
話唔定講下講下會多D場有得玩 OL 囡囡.

其實有多老細都覺得要d女肯番工已經好難~~~所以都唔敢要求d女太多~~~

反而如果你地去玩~~~只要唔係變態~~~~坐個女ok~~~你有錢~~

你咪買套上去比佢或問佢有冇換泥玩下o羅~~~唔好話ol look啦~~~

你肯加錢~~~乜都換格~~~

但要做到澳門咁~~~成有有新制服就一定唔可能架了~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-3-29 10:24 發表
其實有多老細都覺得要d女肯番工已經好難~~~所以都唔敢要求d女太多~~~
反而如果你地去玩~~~只要唔係變態~~~~坐個女ok~~~你有錢~~
你咪買套上去比佢或問佢有冇換泥玩下o羅~~~唔好話ol look啦~~~
你肯加錢~ ...
換 衫 就 易 , 要 個 樣 + 個 格 都 似 , 可 能 有 錢 都 買 唔 到 呢 ....

假 如 有 個 大 班 篩 選 o左 先 , 咁 又 唔 同 !

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-3-29 10:31 發表

換 衫 就 易 , 要 個 樣 + 個 格 都 似 , 可 能 有 錢 都 買 唔 到 呢 ....

假 如 有 個 大 班 篩 選 o左 先 , 咁 又 唔 同 !
同意,想要街上OL LOOK,套裝裙,黑絲襪易,但型格唔似!一入黎就先生貴姓,飲番杯先,又煲哂煙,點似?

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-29 10:45 發表

同意,想要街上OL LOOK,套裝裙,黑絲襪易,但型格唔似!一入黎就先生貴姓,飲番杯先,又煲哂煙,點似?
講到OL....

真係可遇不可求.

My new target!!

完全同意各位大佬所講, d 埸做生意點會唔知
d客想要物,佢地可能真係有心無力.

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-29 11:38 發表

講到OL....

真係可遇不可求.
呢位網友兼版主做乜笑成咁

我又吾係咁睇. 一般去老尖d貴價場, 如果吾係有出promotion (泳衣,透視之類), d女都幾乎一定係ol look. 不過去得果d場, 特別係tea 果d 客, 都係返office工多, 要ol隨手都有. 隨時自己老婆(女友)都係ol. ol 日對夜對. 去club 都係想出輕鬆下. 仲比件ol 你, 真係會"鳥不起".

食羊要有羊味, 叫雞就當然要有雞味, 如果落club比件真正ol你同你講財經, 我就覺得好慘low, 所以佢地如果無d promotion我都係情願去d細場多喇.

引用:
原帖由 toplesscat 於 2007-3-29 06:10 發表
我又吾係咁睇. 一般去老尖d貴價場, 如果吾係有出promotion (泳衣,透視之類), d女都幾乎一定係ol look. 不過去得果d場, 特別係tea 果d 客, 都係返office工多, 要ol隨手都有. 隨時自己老婆(女友)都係ol. ol 日對夜對 ...
呢度好多兄弟好奇怪~~~~去玩要搵冇撈味架~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-3-29 15:20 發表

呢度好多兄弟好奇怪~~~~去玩要搵冇撈味架~~~
真係唔知為乜...有雞味先似玩又幾有道理

突登著suit咪形似神不似籮, 普通t裇牛仔褲都幾好丫, 咁先似佗地靚妹架麻

最好著泳衣啦, 乜都唔著又太突兀:P
yeah........

其實個個人都有唔同口味,最緊要就係自己鍾意.有物味都唔緊要,不過千其唔好有臭味.

引用:
原帖由 舞神 於 2007-3-29 16:38 發表
其實個個人都有唔同口味,最緊要就係自己鍾意.有物味都唔緊要,不過千其唔好有臭味.
真係非常同意, d女有臭味固然吾開胃, 但有時香味都吾好, 返到屋企要解晝都吾知點好.

引用:
原帖由 toplesscat 於 2007-3-30 03:00 發表

真係非常同意, d女有臭味固然吾開胃, 但有時香味都吾好, 返到屋企要解晝都吾知點好.
同埋金粉~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-3-30 11:57 發表

同埋金粉~~~~
的確... 但已經比咖哩雞好.

有香味同金粉都唔怕,死口唔認都無您符,判唔到刑.不過最緊要返屋企前做幾樣野.
1/摷下衫袋褲袋有無 MM咭片,又或者先前飲到
   high 左人地比物您都放入袋,好似果 d 有名火柴盒, coupons.........等等.(有此罪證可判守行為)
2/照一照鏡有無唇膏印(有此罪證可判無期逃刑)
3/最重要一樣就係發完炮果d 彈藥 , 彈殼......等等(有此罪證即時可判死刑或變性之刑)

引用:
原帖由 舞神 於 2007-3-30 04:54 發表
有香味同金粉都唔怕,死口唔認都無您符,判唔到刑.不過最緊要返屋企前做幾樣野.
   high 左人地比物您都放入袋,好似果 d 有名火柴盒, coupons.........等等.(有 ...
所以唔可以用有味槍套~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 舞神 於 2007-3-30 12:54 發表
   high 左人地比物您都放入袋,好似果 d 有名火柴盒, coupons.........等等.(有 ...
但最幣有時飲到貓貓地邊有咁清醒做咁多野呀.

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-30 13:19 發表

如果想長玩長有就要保持頭腦清醒,唔係一收穫收皮就唔底.

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-30 13:19 發表
有 唔 少 兄 弟 ( 包 括 我 在 內 ) , 唔 點 猜 唔 點 劈 , 淨 係 鹹 o架 咋 !

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-3-30 13:41 發表

有 唔 少 兄 弟 ( 包 括 我 在 內 ) , 唔 點 猜 唔 點 劈 , 淨 係 鹹 o架 咋 !
我就兩樣都要.

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-30 13:59 發表

我就兩樣都要.
鹹字, 劈字要分開嫁,飲大左鹹條毛咩!
上到房分分鐘湯到 9 彩,邊色起頭.

引用:
原帖由 舞神 於 2007-3-30 14:06 發表

鹹字, 劈字要分開嫁,飲大左鹹條毛咩!
上到房分分鐘湯到 9 彩,邊色起頭.
咁就唔會要飲到9彩既,差唔多到頂自己知既.
我唔飲多小小唔夠鹹呀

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-30 14:10 發表

我唔飲多小小唔夠鹹呀
完來係用酒壯膽,好似打醉權咁越醉越勁.

引用:
原帖由 舞神 於 2007-3-30 14:28 發表

完來係用酒壯膽,好似打醉權咁越醉越勁.
咁你都知.

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-30 06:10 發表

我唔飲多小小唔夠鹹呀
版主耍醉棍~~~~~
只望妳一切安好~~~~

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。