推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 原來觀塘女皇(前油麻地女皇)重有做

原來觀塘女皇(前油麻地女皇)重有做

幾年前鰝o麻地幫襯過之後一路都覺得佢玩得好好,所以佢搬去觀塘之後都一直keep住有幫襯,但係幾個月之前,突然見女皇無買廣告,以為女皇已經冇做到,但最近見佢又有買返廣告所以第一時間有時買鰿糷W去玩,上到去講開原來女皇之前隻腳唔舒服,所以冇買廣告,而家隻腳好番所以可以出返來調教我]啦😊沖完涼之後,女王突然大喝一聲(賤奴,跪低,爬過薄^之後綁起我一輪鞭打、滳蠟、假九插菊花之後再鞭打一輪等等(其實女皇仲有好多野玩,不過本人比較喜歡比女王鞭打隉^跟住出火完事。
總括來講真係玩到好好,鰣輕鞀悛崆M 的女皇,真係唔多,但佢一定係其中一個。

相關搜索目錄: 廣告

三個台都揾唔到廣告,ching可否PM聯絡方法給我? Thanks

http://www.myhotboy.net/?fromuid=1085950

我要睇一下,有冇留低佢電話先,晚點回覆你吧。

Thanks. Ching
http://www.myhotboy.net/?fromuid=1085950

打完用手插入屎眼去禁住前列腺玩口爆....爆時吮. 爽到腳震.  我無同佢玩過, 係同其他人玩

回復 2# 的帖子

師兄,已PM

引用:
原帖由 abcyz 於 2018-8-2 14:34 發表
師兄,已PM
Thanks ,I will search.

師兄可唔可以PM DETAILS

仲有的咩推介係可以比人一路通櫃,一路口爆/出火

THXTHX

CHing請問可以pm嗎thanks?我玩過Yoyo同尖沙咀其中一個徒弟,都想試下唔同女皇。

Can you pm me, brother?

can you PM me ,please.

Ching可唔可以PM埋我?

回復 1# 的帖子

ching can pm the phone no to me?i list her phone long time

Ching可唔可以PM埋我

can you PM me ,please.

佢一直耐不耐有 AD, 不過始終年紀大, 興趣不大了.

已很多年沒有找她了,聽聞連以前油麻地的肥主持人也沒有在這圈子了,前天后的也沒有消息,始終香港這方面專業的很難找.有專業的都在服務上流社會.反之大陸的有很多,但近來資訊少了.日本,泰國的資訊較多.

引用:
原帖由 Tony1 於 2018-11-16 11:16 發表
已很多年沒有找她了,聽聞連以前油麻地的肥主持人也沒有在這圈子了,前天后的也沒有消息,始終香港這方面專業的很難找.有專業的都在服務上流社會.反之大陸的有很多,但近來資訊少了.日本,泰國的資訊較多.
師兄覺得佢如何?功夫可以嗎

引用:
原帖由 abcyz 於 2018-7-25 11:34 發表
幾年前鰝o麻地幫襯過之後一路都覺得佢玩得好好,所以佢搬去觀塘之後都一直keep住有幫襯,但係幾個月之前,突然見女皇無買廣告,以為女皇已經冇做到,但最近見佢又有買返廣告所以第一時間有時買鰿糷W去玩,上到去講 ...
麻煩師兄可以PM女王聯絡方式給我嗎?多謝

請問各位師兄,之前油麻地Amy女王係咪唔做了?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。