推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 依排有無師兄去過Rainbow Sauna??

本主題被作者加入到個人文集中

回復 524# 的帖子

525# 的帖子
我都想知果位坐GTR技師叫乜名?返咩班?
坐得跑車一定開得快!
在超緊張情況下,全身肌肉收緊,尤其是陰部肌肉,長期在緊長下收緊。
呢位坐GTR技師一定好好吊

回復 525# 的帖子

上面咪Mentioned! Ching!

回復 527# 的帖子

只有號碼,因我多數記名,C兄煩告訴我

回復 528# 的帖子

師兄,問果個師兄已寫鱄荍獀v叫咩名,請留意翻。叫Melon。

回復 529# 的帖子

多謝C兄分享thx

回復 527# 的帖子

回復 529# 的帖子
收到!係Melon

回復 521# 的帖子

Pls Check PM

回復 531# 的帖子

我朋友做過幾次Melon,話Part1唔似開大技師,似老師父,重話Part2唔開大,玩HJ都可以車住打機好爽,如果個個都咁做,佢咪好隨便?我就一定唔會嘴出蟆鴾k,始終有機會染病。

引用:
原帖由 milano67 於 2019-8-22 17:17 發表
我朋友做過幾次Melon,話Part1唔似開大技師,似老師父,重話Part2唔開大,玩HJ都可以車住打機好爽,如果個個都咁做,佢咪好隨便?我就一定唔會嘴出嚟做H女,始終有機會染病。
師兄是否分享(Melon技師),跟客人(玩HJ都可以車住打機好爽)?定???

回復 534# 的帖子

當然係分享Melon待客之道啦,我朋友話她會打住車輪薔晷鬙酃鞳C

回復 526# 的帖子

Good Driving and ML skills,worth to try......

相關搜索目錄: Driving

回復 514# 的帖子

THANKS FOR CHING PROMPT REPLY.

引用:
原帖由 milano67 於 2019-8-22 22:55 發表
當然係分享Melon待客之道啦,我朋友話她會打住車輪嚟打機任摷。
嗯!明白!謝謝師兄明示

回復 535# 的帖子

C兄其實系吾系每個技C都有禁服務?

回復 533# 的帖子

當然唔會同技師有直接体液接觸啦。不過有好多師兄係好此道鵅C始終唔係個個女女都肯同客Kiss,所以份外特別,但一諗到同個個都咁做,又有BJ,就可免則免。

回復 539# 的帖子

So Far我做過咁多個女仔,都只係得佢會主動車。

引用:
原帖由 SMWoo 於 2019-8-23 00:44 發表
So Far我做過咁多個女仔,都只係得佢會主動車。
師兄
師兄一定是大帥哥

回復 542# 的帖子

錯了!係大帥哥就不會只得她主動車,這只不過是她個人馣AS

回復 540# 的帖子

之前試過四眼Vivi,好招呼!白淨細粒。不過我估Melon應該會玩得放蕩D!

回復 544# 的帖子

當然係Melon玩得放D,Vivi都無車輪HJ/大餐玩。

各位師兄想問下日頭收費幾多? 1414?

回復 546# 的帖子

Yes! 師兄重未去?

回復 545# 的帖子

依排Melon係咪休息?打去幾次都話無返工,放假!重想睇麉Y咪同傳說中一樣。

師兄 你地既經驗係女女撩開大定自己主動問女女?

回復 549# 的帖子

以前就自己開口問都未必有得開大,而家比人問翻轉頭想做咩。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。