推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[桑拿浴室] 依排有無師兄去過Rainbow Sauna??

本主題被作者加入到個人文集中

回復 723# 的帖子

多謝你鼣孎i,Thx for sharing!

又試了kit, 高頭大馬型, K得,中至大力,part 1料, part 2 失望

唔會翻試

引用:
原帖由 Official 於 2021-3-15 17:08 發表
又試了kit, 高頭大馬型, K得,中至大力,part 1料, part 2 失望

唔會翻試
呢條女差唔多唔比掂,咪攪

回復 716# 的帖子

Could you pls also pm me?  Many thanks!

有無師兄可以PM我小玉嬼p絡方法?唔該哂

回復 730# 的帖子

埋單時可以封\張卡片

引用:
原帖由 tkdmod111 於 2021-3-21 11:50 發表
呢條女差唔多唔比掂,咪攪
佢應該主打p3

依度有無師兄試過Carmen?? 聽講唔錯咁🤔

tried anna, forever backlisted, dum dum dum.....

clothes takes off, add money
bra off, add money

500 up....

holy shit, i chose vegi

回復 683# 的帖子

Thanks C hing!

回復 734# 的帖子

有無咁离普?佢好正咩?短頭髮咖,把声沙沙地果個?

引用:
原帖由 Napoleon82 於 2021-3-28 01:35 發表
有無咁离普?佢好正咩?短頭髮咖,把声沙沙地果個?
outlook looks ok ga, but service is really bad, she told me she was new to there, anyway, no next time la

引用:
原帖由 Official 於 2021-3-28 01:59 發表

outlook looks ok ga, but service is really bad, she told me she was new to there, anyway, no next time la

係經理介紹?成日覺得叫經理介紹都係d冇工開女女
中伏機會高
所以有時去到亂篤號碼先搵到好野

引用:
原帖由 tkdmod111 於 2021-3-28 13:06 發表
係經理介紹?成日覺得叫經理介紹都係d冇工開女女
中伏機會高
所以有時去到亂篤號碼先搵到好野
次次都係介紹啦,新入行麉Y冒險鵅A經驗唔夠

回復 716# 的帖子

師兄近排有冇好介紹?thx

各位師兄一陣間想落環保有冇推介?唔該

回復 741# 的帖子

Local or North??

有咩好翵熉佼ㄔi以呀!唔該你

回復 743# 的帖子

Pls check pm.....

回復 744# 的帖子

C hing, can you pls share? Thanks a lot!

引用:
原帖由 Napoleon82 於 2021-4-2 14:26 發表
Could you please also send pm to me? Thanks a lot

引用:
原帖由 Napoleon82 於 2021-4-2 14:26 發表
師兄有冇north 推介, thanks

各位元老可唔可以 pm 一兩個早中班俾我試下, 中過一兩伏

回復 744# 的帖子

師兄,我都常去,依家仲有冇以前Suzanne或Michelle果啲H高質女女?麻煩你pm埋我

回復 744# 的帖子

Ching, Could you please also send pm to me? Thanks a lot

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。