推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

marlboro

引用:
Originally posted by marlboro^+-^ at 9/10/06 07:14 PM

叫媽咪寄俾妳 law
叫萬萬寄俾我得唔得 ar...................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 08:40 PM 發表

叫萬萬寄俾我得唔得 ar...................
吉吉叫到.....我親手拎俾妳, 又點話o者

引用:
Originally posted by marlboro^+-^ at 9/10/06 08:43 PM

吉吉叫到.....我親手拎俾妳, 又點話o者
THANK YOU~~~~~~~~~~~``

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 08:47 PM 發表

THANK YOU~~~~~~~~~~~``
妳今晚已經食飽飽 lu.....食咩黎呀

引用:
Originally posted by marlboro^+-^ at 9/10/06 08:49 PM

妳今晚已經食飽飽 lu.....食咩黎呀
我今晚實行中西合壁...........
頭先食完 spaghetti..........
晏少少再食 congee............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 08:55 PM 發表

我今晚實行中西合壁...........
頭先食完 spaghetti..........
晏少少再食 congee............
又唔留返d 俾我

激死......成日reply唔到.......彈哩句野出黎

你的請求來路不正確或驗證字串不符,無法提交。如果您安裝了某種默認屏蔽來路信息的個人防火牆軟件(如 Norton Internet Security),請設置其不要禁止來路信息後再試。

引用:
Originally posted by marlboro^+-^ at 9/10/06 09:05 PM

又唔留返d 俾我
留返 d congee 俾你好唔好 ar.............??

頭先返媽咪度食唔飽.........!!??

引用:
Originally posted by marlboro^+-^ at 9/10/06 09:08 PM
激死......成日reply唔到.......彈哩句野出黎

你的請求來路不正確或驗證字串不符,無法提交。如果您安裝了某種默認屏蔽來路信息的個人防火牆軟件(如 Norton Internet Security),請設置其不要 ...
我都試過架...........
試多次就得架 la...........
唔好咁興 la...........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 09:09 PM 發表

留返 d congee 俾你好唔好 ar.............??

頭先返媽咪度食唔飽.........!!??
唔係好飽.....急急腳返黎搵妳

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 09:10 PM 發表

我都試過架...........
試多次就得架 la...........
唔好咁興 la...........
成日咁喎

引用:
原帖由 marlboro^+-^ 於 2006-9-10 20:38 發表

好彩識煮o者
邊個夠薑寸我勺蠻妹妹呀
咁即係唔洗請啦..

引用:
原帖由 marlboro^+-^ 於 2006-9-10 21:08 發表

你的請求來路不正確或驗證字串不符,無法提交。如果您安裝了某種默認屏蔽來路信息的個人防火牆軟件(如 Norton Internet Security),請設置其不要 ...
點解會彈出黎既??
我未見過喎..

引用:
原帖由 ~CINDY~ 於 2006-9-10 09:12 PM 發表

咁即係唔洗請啦..
妳就想.......我唔食淨麵ga

引用:
原帖由 ~CINDY~ 於 2006-9-10 09:13 PM 發表

點解會彈出黎既??
我未見過喎..
要reply幾次先得

引用:
Originally posted by marlboro^+-^ at 9/10/06 09:11 PM

唔係好飽.....急急腳返黎搵妳
乜咁識氹人架..........
我又唔會走左去.............

引用:
原帖由 marlboro^+-^ 於 2006-9-10 21:14 發表

妳就想.......我唔食淨麵ga
咁你要加乜呀??

引用:
Originally posted by ~CINDY~ at 9/10/06 09:17 PM

咁你要加乜呀??
我又要食..........

引用:
原帖由 marlboro^+-^ 於 2006-9-10 21:15 發表

要reply幾次先得
你部腦問題呀.?

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 09:16 PM 發表

乜咁識氹人架..........
我又唔會走左去.............
邊係喎........我成日口直心快得罪人就多

宜家有飛機.......可能飛走左

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 21:18 發表

我又要食..........
好..但.係咪要你番黎先呢??

引用:
Originally posted by ~CINDY~ at 9/10/06 09:20 PM

你部腦問題呀.?
maybe 萬萬部腦有問題..........
我個腦有問題...............

引用:
原帖由 ~CINDY~ 於 2006-9-10 09:17 PM 發表

咁你要加乜呀??
最少加隻蛋都得呱

引用:
Originally posted by marlboro^+-^ at 9/10/06 09:21 PM

邊係喎........我成日口直心快得罪人就多

宜家有飛機.......可能飛走左
無 $$$ 買機票.............
飛唔走...........

相關搜索目錄: 機票

引用:
原帖由 ~CINDY~ 於 2006-9-10 09:20 PM 發表

你部腦問題呀.?
我個腦既問題仲大

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。