推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

無線新聞 83 台女主播 - 馬琛沂

回復 975# 的帖子

唔知Cheryl駛唔駛返深宵呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 亞差仔 於 2021-3-19 02:45 發表
如果做得太辛苦捱壞自己就無謂,始终健康先最重要
以前cable 有位主播做到抑屈走左,千其唔好咁樣

打份工啫,唔啱做轉過第二份
個位主播聽講就係唔肯著裙而被人雪,但冇諗過離開財經,最終......

引用:
原帖由 Powercar 於 2021-3-23 19:33 發表
下,佢又要返通宵?
Ellen係通宵常客

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2021-3-23 21:31 發表

個位主播聽講就係唔肯著裙而被人雪,但冇諗過離開財經,最終......

引用:
原帖由 角落小夥伴 於 2021-3-23 21:07 發表
唔知Cheryl駛唔駛返深宵呢?
唔好啦掛,調下多D極品男返通宵就差唔多

25/3/2021 新聞報道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

美女呀

引用:
原帖由 亞差仔 於 2021-3-25 12:19 發表
美女呀
你女神

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2021-3-25 18:58 發表
你女神
終於有琛沂d私照
真係靚
已存底,慢慢欣賞,多謝你

25-3-2021 新聞報道

引用:
原帖由 亞差仔 於 2021-3-25 19:56 發表

終於有琛沂d私照
真係靚
已存底,慢慢欣賞,多謝你
慢慢欣賞

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2021-3-26 01:32 發表
慢慢欣賞
表情咁古怪既,咩意思先?

真係只係用對眼欣赏,冇其他用途,我敢保証

引用:
原帖由 亞差仔 於 2021-3-26 05:41 發表

表情咁古怪既,咩意思先?

真係只係用對眼欣赏,冇其他用途,我敢保証
你女神係幾唔錯

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2021-3-26 07:22 發表
你女神係幾唔錯H
我感覺到,佢除左外表,性格都係幾唔錯

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2021-3-25 18:58 發表
你女神
Hi, 可唔可以搵多礸`沂屭p照俾大家欣賞黻琚H同埋你係鶱銕軝祠黖`沂女神翵p照謘H

引用:
原帖由 qwertyuiop8921 於 2021-3-26 15:40 發表

Hi, 可唔可以搵多礸`沂屭p照俾大家欣賞黻琚H同埋你係鶱銕軝祠黖`沂女神翵p照謘H
冇啦, 呢個係佢IG頭像

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2021-3-26 17:26 發表
冇啦, 呢個係佢IG頭像
咁琛沂女神魈g係private? 搵極都搵唔到佢個ac, 有冇hints?

26-3-2021 天氣報告

26-3-2021 新聞報道

引用:
原帖由 qwertyuiop8921 於 2021-3-27 00:56 發表

咁琛沂女神魈g係private? 搵極都搵唔到佢個ac, 有冇hints?
private

27/3/2021 新聞報道
本帖最近評分記錄
  • heero 體力 +90 讚! 2021-3-27 11:53
  • heero 威望 +90 讚! 2021-3-27 11:53
  • heero 金錢 +90 讚! 2021-3-27 11:53

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2021-3-27 02:41 發表
private
咁你係點搵到琛沂女神個ig謘H咁你可唔可以pm琛沂女神個ig名俾我?拜託🙏🏻

靚女真係搶手

Thanks for sharing

引用:
原帖由 亞差仔 於 2021-3-27 16:20 發表
靚女真係搶手
依家有師兄同你爭女神

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。