推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

31 12
發新話題

[原創] 邪拳道場

邪拳道場

Sample Text邪拳道場
又開張喇~~

引用:
原帖由 邪拳魔王 於 2006-8-12 11:32 AM 發表
又開張喇~~
歡迎回歸!  

引用:
原帖由 sammytklo 於 2006-8-12 12:21 PM 發表

歡迎回歸!  
多多支持~~

Hihi

貓貓~~

又黎報個到先!!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-12 05:56 AM 發表
又黎報個到先!!
屈臣氏送貨到

唔駛返工, 屈屈?

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-12 06:24 AM 發表
唔駛返工, 屈屈?
Of course.......不過起度搵梗錢

入黎坐下先 凈飲都係雙計無

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-12 09:18 AM 發表
入黎坐下先 凈飲都係雙計無
整杯凍啤先啦!

有你呢個朋友 真係無得頂

唔係化 又失縱 唔通又ban 6+1 左

引用:
原帖由 邪拳魔王 於 2006-8-12 11:32 發表
又開張喇~~
入黎擺低盆桔先~~

早晨小邪

簽個到先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

信差又到此一遊!

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-13 12:14 AM 發表
唔係化 又失縱 唔通又ban 6+1 左
...玩左 1 日咋.......乜咁易比人 fxxk 呀?!...

我講笑乍 查實我都唔知佢點解唔出現

各位好!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

回復 #18 happycamel 的帖子

揸 fit 人都唔蒲頭.....有矛咁神奇?!

可能唔得閒!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

惟有等啦

回復 #22 happycamel 的帖子

期待金仔回歸

屈兄,你既圖係邊一度搵架??
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #24 AkiraYuki 的帖子

尼度 left click......跟住 right click paste

http://www.dchome.net/emote/

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。