推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-17 12:45 PM 發表

那你會再cal的是什麼no.??
但日更已換了多位囡囡喎....
下午去可以找吓angel問吓.....
日前試過新到的"九巴" 之前在旺角人氣也很旺的場做過
part 1 用心但仍有改善空間
part 2 程序 ...
上面咪講左 北女 !! 囉

九巴 = (*  
本地 定 北記
請問年齡身材樣子如何

THK

引用:
原帖由 alvan 於 2008-3-17 11:02 AM 發表
jhonboy ching,

Really want to know what no you tried last time.

Many thanks
係 !!
我問佢乜 NO.
囡囡話(媽)棍 佢D利智式講東話
我一時唔會意佢講乜oh:
囡囡話你有一支棍,等陣我有一支棍玩,噉咪(媽)棍囉
噉我先明係 !!
!! 講野好露骨
RPP時話條JJ點~點~~點~~~ 同你做愛一定好(書夫)

引用:
原帖由 jhonboy 於 2008-3-18 03:51 發表

上面咪講左 北女 !! 囉

九巴 = (*  
本地 定 北記
請問年齡身材樣子如何

THK
四川 北記
年齡約28-32左右
樣不太差
可以的
身材上身有少肥
下身有美腿一雙

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-18 04:16 AM 發表

四川 北記
年齡約28-32左右
樣不太差
可以的
身材上身有少肥
下身有美腿一雙
號碼是否(*
你是否家寶兄

號碼猜對了....
有機會試吓吧
不過記得回報告
為何有家寶??

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-18 13:26 發表
號碼猜對了....
有機會試吓吧
不過記得回報告
為何有家寶??
He is another guy usually visit another web site love 10/f

O IC
你們也很活躍在網絡瀏覽各網路的資訊....

I received her information by PR may be end of march or april.
Angel said that some of new bg report duty. You can try to ask her.

請問有沒有人知*!的近況?

引用:
原帖由 sforest 於 2008-3-22 08:21 發表
請問有沒有人知*!的近況?
*!聽到好似在家休養生息

引用:
原帖由 jhonboy 於 2008-3-17 17:27 發表
上星期二下午上去
冇乜心水
同PR講找一個同^^差唔多
佢問要好有力??
我話要身才好

入到房一望,30上下
長腿白滑CUP手波大D

第一PART 75分, 有力
第二PART 80分
RPP 有 ...
穿T-BACK

復活節前一日20號夜晚又上左去....................
本來冇念住去,不過難得有偷跳機會
@!要得等成個鍾
同PR講要身材好
佢話@)啦
我記得有BROTHER話幾好
咪試下囉

一見囡囡 36D起碼
按左5分鍾左右,心中問囡囡妳按乜撚野呀
如事者按左成15分鐘..............除左好力之外都唔知點比評語佢
心念一定冇下次

按左大約20分倒,就拉底我條褲去到大腿
唔係噉快PART2嘩
又唔係喎!! 原來係推油
不過依20分鐘推油有一半時間係RPP
個中快感就唔多講啦

食左口煙,PART2尼啦
RPP5分左右
之後亦不用多講

北女,樣貌好一般,過30,高,最少36D
真正按就唔識畀分(一定唔合格)
但係推油又超正,所以PART1 畀75分
冇BM,任摸(果日囡囡M倒)
PART2 都係75分

重視PART1 , @)可以不理
如喜愛RPP她是一個非常好的選擇

actually, all BG in 荃溢 with below average bone skill. If u really want better P1, not go. It just a good place with reasonable price for P2. However, not make so many dreaming for meeting a "dream young BG" over there.

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-3-26 02:45 發表

I would say not all, tried @! before, part 1 skill is really good, *^ is my dream young girl but do not know whether she will come back from leave.
試多幾轉你或会揾到!我都試左+二轉....第十三轉先找到係P1,P2都滿意woo有D   P1都唔錯嫁

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-17 20:45 發表

那你會再cal的是什麼no.??
但日更已換了多位囡囡喎....
下午去可以找吓angel問吓.....
日前試過新到的"九巴" 之前在旺角人氣也很旺的場做過
part 1 用心但仍有改善空間
part 2 程序 ...
你講到同上面D主任咁熟,唔係未做過孖棍呀!

引用:
原帖由 mikepig 於 2008-3-26 05:30 發表

你講到同上面D主任咁熟,唔係未做過孖棍呀!
與主任熟的問題, 與做過或未做過了孖棍有什麼關係??
不明白你的意思....????
此場@!, (*都是年青一份子
@!更是本地薑...

請問......

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-26 14:05 發表

與主任熟的問題, 與做過或未做過了孖棍有什麼關係??
不明白你的意思....????
此場@!, (*都是年青一份子
@!更是本地薑...
請問
@!, (*,@!, 邊個放D

@!會保守一點, 始終是本地薑
(*北記會放一點
2者比較(*會放d.....

@! very full booking now..... it's seem to be many brothers like to enjoy her skill.

There's 2 nice young gals in night shift.
1 from Macau, 1 's local....... both are young......

a little more then @! which can offering.....

you can asking the manager for their no.
They are available after 9pm

@! Young Gal.
she have provide nice services for her clients.
So many booking to book her service.
How about the next young gal Nos.???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。