推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

各位師兄你地好,今晚(20:00)左右小弟想再到 10/F 試下,請問有什麼no. 介紹,之前試過 ^@ ,覺得佢肥左 D ,同埋佢非常大汗。另外,請問什麼叫 VAS。
Thank you very much !!!

轉貼-subsubwoofer的報告
全日 - 一試
昨晚08:30左右,上去一試,由天使姐姐幫我安排及介紹,試左 『 # ) 』,Part I 我都比80分啦,RPP就差少少65分,起機手法唔錯,有幾下都好正,但沒有似其他師兄講有『吹』的服務,但整體來講,我都好滿意,『 # ) 』陀地,30 頭,小肥,好好波,可finger dance,好建談。

相關搜索目錄: Dance

引用:
原帖由 pb716 於 2009-1-12 13:22 發表
轉貼-subsubwoofer的報告
全日 - 一試
昨晚08:30左右,上去一試,由天使姐姐幫我安排及介紹,試左 『 # ) 』,Part I 我都比80分啦,RPP就差少少65分,起機手法唔錯,有幾下都好正,但沒有似其他師兄講有『吹』的服 ...
『 # ) 』一向Part 1 都好好,此bg一向都沒有『吹』的啊"
還有其他bg報告嗎?據聞此場靜了很多...真的嗎?

係靜咗!嗰市差!嗰場梗係有影響!不如我問邊間會好旺!

咁又不要太認真
個市是什麼??我想大家好清楚.....
要問都要問...邊位c兄大把錢去多幾次, 再請多幾位老友去...
咁個場就會旺囉...

引用:
原帖由 kit1971 於 2009-1-16 01:14 發表
不是我個人見解,而是BG的心聲。

I recommend bg33, good service & very open, but the voice seems a old lady, I will call again.

引用:
原帖由 Sleepyyy 於 2009-1-16 04:28 發表

『 # ) 』一向Part 1 都好好,此bg一向都沒有『吹』的啊"
還有其他bg報告嗎?據聞此場靜了很多...真的嗎?
#) - 我也試過幾次, OK

!@* -  鍾意講旅行和食物
&@ - Part 1 正骨出身
都係本地, 早班, 後生

其它外省也有不錯 (冇記號碼, 經主任亞良推介)

!@*確是不錯的聽眾及話題多9囡囡.....

引用:
原帖由 kit1971 於 2009-1-16 09:14 發表
ching不用太認真啊...我也是聽此場的bg說的...

回復 936# 的帖子

其實不是認不認真的問題、而是只係我反映現况姐!

回復 858# 的帖子

Gelato, I heard !)! is very pretty ... I know a friend of her working in another sauna who recommend to me. Too far for me so I not yet try.

引用:
原帖由 yutauwan 於 2009-1-19 15:31 發表

#) - 我也試過幾次, OK

!@* -  鍾意講旅行和食物
&@ - Part 1 正骨出身
都係本地, 早班, 後生

其它外省也有不錯 (冇記號碼, 經主任亞良推介)
Thank you for your information !!年廿八再去試一試先。

如果年廿八夜晚上去,好肯多人,祝你好運!

回復 938# 的帖子

Great. Will give it a try soon. Thanks.

我前晚去試咗個66呺都o.k.喎 我問過條女,原來近一年來$538 已笣括波D及打出-------正

No.!@ is also ok woo...

請問各位c-hing這個場還有真正local嗎?
知道之前仲有一位係&&, 唔知而家有冇做呢?

請問各位c-hing這個場還有真正local係度做嗎?
知道之前有一位&&係loacl, 唔知仲有冇做呢?

回復 947# 的帖子

PLEASE ASK FOR LADY PR VAN, ANGEL OR MIU!!!!!!

引用:
原帖由 izthomas 於 2009-2-12 15:22 發表
請問各位c-hing這個場還有真正local係度做嗎?
知道之前有一位&&係loacl, 唔知仲有冇做呢?
真正local...
*) , #) , !@* , @ , ^^ , # ,etc...
之前local && 冇做la~

THX~~your information~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。