推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 綠奴起步 - 混浴全裸之旅

Support support

Support support

最近都開始慢慢成功調教到女友
一邊扑野 佢一邊同人錄音傾計
不過香港人都係鐘意食骨
女友係肥妹仔都係冇乜自信

引用:
原帖由 tszlok1104 於 2019-5-30 11:30 發表
不過香港人都係鐘意食骨
都唔一定,好多師兄都喜欢有肉地既女仕

我又要拍她的婚紗照

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2019-5-30 11:39 發表
都唔一定,好多師兄都喜欢有肉地既女仕
都要睇實際有幾肥

引用:
原帖由 tszlok1104 於 2019-5-30 11:30 發表
不過香港人都係鐘意食骨
咁正,對方係咩人?同事?

謝謝師兄分享。 好正。

Ching能夠娶到小淫妻是一種福氣!! 好好享受性愛樂趣

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2019-5-30 14:56 發表
咁正,對方係咩人?同事?
唔係呀 都係網上識既

引用:
原帖由 442a 於 2019-5-30 15:10 發表
Ching能夠娶到小淫妻是一種福氣!! 好好享受性愛樂趣
係,但佢既淫應該都仲有待開發

有肉地先好

回復 9# 的帖子

c兄,你老婆身材很好啊!有冇興趣同我傾下計,大家分享一下

正呀ching.....睇完都想同女友去日本既男女湯溫柔露下佢

師兄
阿嫂很索.......一流!

身材好正,等待樓主報告

恭喜曬師兄永結同心,keep住上黎呀

人生得一淫妻,夫復何求,不過都要玩得安全啊

嘩,身材好正!但最正係肯溫泉露出

呢張,絕對可以賣廣告
引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2019-5-29 21:33 發表
多謝支持,補返張最新既相,剛影完pre wedding,準淫妻。
大家估係唔係結左婚會更容易調教呢?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Sing 於 2019-6-1 18:14 發表
呢張,絕對可以賣廣告

賣咩廣告先

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2019-5-29 21:33 發表
多謝支持,補返張最新既相,剛影完pre wedding,準淫妻。
大家估係唔係結左婚會更容易調教呢?
正呀!!!我都射到成手都係

sexy pictures
Do try more in Japan again... I heard that there are some  open public hot spring baths in the hills. People soak in after hiking .... Surely you will enjoy being watched !!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。