推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

有線新聞女主播 - 黃婧宜

23/11/2019 有線新聞 (12:30)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

25/11/2019 有線新聞 (14:30)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

27/11/2019 有線新聞 (06:00)

27/11/2019 Cable早晨

She looks a bit more appealing to my eyes now.

29/11/2019 Cable早晨

本帖最近評分記錄

She is my favorite now! Note to other ladies, this is how you should wear black C.

8點前好精彩,8點後冇哂坐位。
傻仔賓芯粉屎日日扣人分!破壞論壇和諧!
終於被踢走!
大快人心!

返工遲到,都係因為佢!

回復 207# 的帖子

不能同意更多,佢對無敵黑絲腳,想J死人咩

Amazing indeed!  

大公無(肉)絲,令人失望

同陳海雯根本冇得比

引用:
原帖由 追光之少年 於 2019-11-29 19:37 發表
同陳海雯根本冇得比
陳海雯真係高兩班
可惜

引用:
原帖由 jasper818 於 2019-11-29 19:49 發表

陳海雯真係高兩班
可惜
海雯BB走
巴打變鰳d意邊個有線女主播多?

引用:
原帖由 追光之少年 於 2019-11-29 19:33 發表
大公無(肉)絲,令人失望
阿婆(肉)絲襪,令人沮喪
薄黑(色)絲襪,令人高興

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2019-11-29 20:28 發表

阿婆(肉)絲襪,令人沮喪
薄黑(色)絲襪,令人高興
阿婆荋N緊係唔掂啦
海雯bb 蚆’袢溺就完全唔同層次

引用:
原帖由 追光之少年 於 2019-11-29 22:04 發表

阿婆荋N緊係唔掂啦
海雯bb 蚆’袢溺就完全唔同層次
Ching 不要見笑,海雯bb H肉絲係同佢化妝成正比!!!

個人認為薄肉絲表表者係陳雅怡 !

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 cytodex 於 2019-11-30 01:27 發表

Ching 不要見笑,海雯bb �肉絲係同佢化妝成正比!!!

個人認為薄肉絲表表者係陳雅怡 !
咁尼個女主播ching 比幾多分?10分滿分

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 追光之少年 於 2019-11-30 02:08 發表

咁尼個女主播ching 比幾多分?10分滿分
No Way! 呢個新妹妹主播...8分 (包括貼身裙+薄炭黑絲).  無絲會得...6-7分 (因為我對眼只能睇樣同衫裙)

講漏左...海雯bb喺正H!

引用:
原帖由 cytodex 於 2019-11-30 02:19 發表
No Way! 呢個新妹妹主播...8分 (包括貼身裙+薄炭黑絲).  無絲會得...6-7分 (因為我對眼只能睇樣同衫裙)

講漏左...海雯bb鬘�!
我自己就睇開肉色絲襪多
巴打有冇邊個高質有線女主播介紹而且係值得睇鵅H

引用:
原帖由 追光之少年 於 2019-11-30 02:32 發表
我自己就睇開肉色絲襪多
巴打有冇邊個高質有線女主播介紹而且係值得睇H?
Nobody!
Cherry 有 potential. 但佢真係唔識太欣賞著絲H手法。著絲係可以要性感,要優雅,或要專業 look 都得. 不竟香港唔喺日本。你可唔可以想像有好多日本妹係牛仔褲內都著絲?! 唔係三個骨嗰! 因為要襯對鞋。佢哋真講究。

以前H前TVB住持 鞠頴怡 (Venus Kuk)著肉絲就一流 .

30/11/2019 有線新聞 (07:00)

引用:
原帖由 cytodex 於 2019-11-30 04:39 發表
Nobody!
Cherry 有 potential. 但佢真係唔識太欣賞著絲H手法。著絲係可以要性感,要優雅,或要專業 look 都得. 不竟香港唔喺日本。你可唔可以想像有好多日本妹係牛仔褲內都著絲?! 唔係三個骨嗰! 因 ...

日本妹穿絲襪是禮儀,聽聞學校有教

1/12/2019 有線新聞 (08:00)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。