推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

大埔道160號熟女

有冇D有身才既熟女介紹下

160號二樓以前有個 有冇人食過

回復 52# 的帖子

係咪陀地,只登報紙唔賣網嗰個??

相關搜索目錄: 報紙

一樓全層都係熟女 有少部份7日鮮

回復 53# 的帖子

網冇登  果時都係睇人分享先知

引用:
原帖由 Tako83 於 2020-1-15 16:14 發表
網冇登  果時都係睇人分享先知
咁有機會係,我一個月搵佢幾次,不過冇做好耐,都有啲掛住佢

回復 54# 的帖子

七日鮮都係熟女??

回復 56# 的帖子

百幾蚊 有毒龍鑽

幾耐之前呀?
引用:
原帖由 Tako83 於 2020-1-14 01:38 發表 160號二樓以前有個 有冇人食過

回復 59# 的帖子

4-5年前,嗰陣佢應該都60,退休喇

今日中午上過去 好多冇開

黃太試過一次,服務幾好,仲可口爆

幾耐之前呀?
引用:
原帖由 alwy96 於 2020-1-18 11:14 發表 黃太試過一次,服務幾好,仲可口爆

引用:
原帖由 ask520 於 2020-1-18 23:29 發表
幾耐之前呀?

都大半年前。上一樓最近果間房?

玩過黃太兩次,最尾都係用佢軟熟鴾j乳房夾爆,射到佢波同面都係

引用:
原帖由 alansiu 於 2020-1-27 21:22 發表
玩過黃太兩次,最尾都係用佢軟熟H大乳房夾爆,射到佢波同面都係
幾耐前
黃太好似無做

回復 66# 的帖子

起碼有兩年,現在可電話私約

引用:
原帖由 alansiu 於 2020-2-1 21:46 發表
起碼有兩年,現在可電話私約
最近有無約過
係邊度開房?

回復 68# 的帖子

旺角賓館,次次都玩得好淫賤賤🤗😝

引用:
原帖由 alansiu 於 2020-2-2 10:20 發表
旺角賓館,次次都玩得好淫賤賤🤗😝
賓館?

埋單幾錢

引用:
原帖由 beyourslave 於 2020-1-13 16:14 發表
陳太黄太都試過,陳太我個人嚟講就唔啱口味。黄太就斷斷續續幫襯,身材同樣就唔好有太大期望,勝在態度好,最記得得有次吹完準備上,佢突然話快啲小外母😊😊而家有個叫 ...
林姑娘同黃太我都試過

林姑娘完全唔掂,唔計外貌,態度完全唔得,佢一路同我吹簫,一路講佢以前啲威水野,大佬呀,我上嚟喺尋開心唔係聽你鳩U吹水講嚿屎,嗰日我草草了事即刻放低錢走人

黃太都ok,但佢唔係我杯茶,純粹呢度好多位ching提起佢先試下,同佢開波前有問我同唔同佢個女玩3p,起初都有興趣,後來佢個女都有人入閘,所以告吹。臨走前佢都有提過呢樣嘢,我話下次先喇

12月尾我再上過去睇,發現黃太已經冇響嗰度,唔知佢去左邊呢?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 孤兒sam 於 2020-2-3 14:39 發表

林姑娘同黃太我都試過

林姑娘完全唔掂,唔計外貌,態度完全唔得,佢一路同我吹簫,一路講佢以前啲威水野,大佬呀,我上嚟喺尋開心唔係聽你鳩U吹水講嚿屎,嗰日我草草了事即刻放 ...
師兄相約3p

黃太依家點聯絡 咩收費 房錢另計?

回復 73# 的帖子

電話私下聯絡,試過有兩次可能屌得佢太舒服掛,叫我事後請佢食飯算,房錢就我,一舊都唔洗

回復 74# 的帖子

師兄勁抽 好波 好野

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。