推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

今日返工係新蒲崗見到對中年夫婦⋯⋯⋯⋯

今日返工係新蒲崗見到對中年夫婦⋯⋯⋯⋯

今朝係新蒲崗見到對面馬路有對中年夫婦準備過馬路,起初無為意,點知行過老婆身邊時先發現,佢著住件黃色lace透明上衫,入面咩都係著,睇到哂對大波同粒lin,超吸引,可惜趕住返工,影唔切相,有機會再見到,我應該會問佢地有無興趣去睇番場戲先

師兄,咁有緣碰到

引用:
原帖由 叮噹2010 於 2019-10-17 14:25 發表
今朝係新蒲崗見到對面馬路有對中年夫婦準備過馬路,起初無為意,點知行過老婆身邊時先發現,佢著住件黃色lace透明上衫,入面咩都係著,睇到哂對大波同粒lin,超吸引,可惜趕住返工,影唔切相,有機會再見到,我應該會 ...
師兄真幸運,應該請日假。

我最初無為意架,行近左先睇到

個人妻同老公一齊都咀姣
玩緊露出?

可能係都唔出奇,幚手留意下其他網有無咁既post, 等我可以搵佢地傾下

我都好有興趣一齊睇戲喎, 新蒲崗我好就腳

新浦崗邊到,大約幾點到?

need to visit there more frequently !!!

Club one果邊個路口,大約十點

可遇不可求啊

只係今日見到還是日日都見到

引用:
原帖由 叮噹2010 於 2019-10-17 14:25 發表
今朝係新蒲崗見到對面馬路有對中年夫婦準備過馬路,起初無為意,點知行過老婆身邊時先發現,佢著住件黃色lace透明上衫,入面咩都係著,睇到哂對大波同粒lin,超吸引,可惜趕住返工,影唔切相,有機會再見到,我應該會 ...
happy ?

回復 12# 的帖子

淨係一日,我呢邊返左成年

引用:
ching 有運行, 快買六合彩..

I guess they were trying to find a good partner for sex games.
I am SO missing ... ...

引用:
你又知係夫婦?
據我所知個女人係果區經常咁著出入,好似係某公司老板的秘書仔,呢區撞見過佢唔少

引用:
原帖由 柒牌小子 於 2019-10-20 09:33 發表
你又知係夫婦?
據我所知個女人係果區經常咁著出入,好似係某公司老板的秘書仔,呢區撞見過佢唔少
好想知多啲呀師兄你見過佢嗰幾次又係點樣著呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。