推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

各位巴打致講講是非,睇睇有無意見提供

各位巴打致講講是非,睇睇有無意見提供

我朋友係一間出名公司做,都係滾友一名,有次同佢宵完夜,唔知覺係唔係飲多咗,同我講佢啲祕密,
佢話同一個做指壓H女女玩埋好耐即係沉船啦,我問佢幾耐,佢同我講都差不多八,九年,咁我話唔係好囉,有冇成日同你姪先
佢話無,不過每次都係自願比,唔通食免費咩,咁樣講我話好事喎,似真感情喎,我朋友都話覺得,我重讚佢條女做過個行一定做嘢玩得好開心
佢話係呀真係每次都玩得好開心,不過前排先知出咗事咁我問佢咁好玩,有乜嘢事先,佢話佢條女有講過佢有老公,佢老公唔知佢做呢行,咁我話無問吖
好多做指壓H女都有老公架啦,都會係有啲知有啲會唔知架啦,跟住佢講咗句,弊在就係屌咗佢咁耐,最近係一次公司活動連同家屬聯歡果種,
係同一個場合,佢朋友互雙介紹果陣先知,佢朋友重同佢講佢老婆做保險 sales 喎 ,最弊佢朋友係佢老頂,佢依家最煩就係,繼續同條女當無事,定係斷絕來往,佢問我,佢又好唔願意因為咁多年有咗感情咁,其實我朋友有老婆架,佢都唔知點算,佢咁問我點解決,所以我post出嚟比各位花生友睇鵅A有無意見收集鴷褶N。

相關搜索目錄: 保險

咪繼續囉 有咩問題 
女女唔想爆 你老友又唔想爆  大家繼續keep住秘密
Your Master

之前都一齊左咁耐,大家都知對方咩關係,未保持原狀

咪繼續食佢老頂個老婆囉!

完全唔覺得有乜問題

冇特別囉,原來係識鴷穧n玩。

繼續屌啦, 冇問題喎

繼續屌啦, 冇問題喎

只要大家都唔互爆.真係無問題 !

一路係咁樣囉,大家都知發生咩事,咪仲好 咪仲好

引用:
原帖由 jhun88 於 2019-11-4 11:15 發表
我朋友係一間出名公司做,都係滾友一名,有次同佢宵完夜,唔知覺係唔係飲多驉A同我講佢灝曲K,
佢話同一個做指壓�女女玩埋好耐即係沉船啦,我問佢幾耐,佢同我講都差不多八,九年,咁我話唔係好囉,有 ...
如果攪鼲搹h年都無事,咪屌住先囉。  

但有D唔明,如果條女個老公係你朋友個老頂,職位應該唔低,收入都應該唔少。  條女又會出蟆筍壓女咁多年?

條女可能係為興趣而做指壓

平衡到各人利益各有好處
不宜打破

條女做邊間叫幾多號?
師兄你自己都成日去指壓玩啦
冇理由唔知係邊個?分享下?

Keep 住玩囉。。。。。沉船即係想點?一齊住?一齊離婚再結婚?玩到有感情咁想點?

相關搜索目錄: 結婚

其實我同你哋一樣,都係佢講我聽,係唔係真就只有佢自己知,不過有一樣嘢,我就知係真,佢有係度睇過呢個post

大家都一路係咁耐,都無乜問題,一定繼續,有咩問題

引用:
原帖由 tzetsunsiu 於 2019-11-4 13:02 發表
咪繼續囉 有咩問題 
女女唔想爆 你老友又唔想爆  大家繼續keep住秘密
好同意, 條囡都係要錢嗜. 似乎無人想爆響口. 有得小上司個老婆, 咪下次大力 d 囉

引用:
原帖由 kaka321 於 2019-11-4 22:02 發表
條女做邊間叫幾多號?
師兄你自己都成日去指壓玩啦
冇理由唔知係邊個?分享下?
I also want to know ar
Ching if you know, pls share>!!
Your Master

引用:
原帖由 tzetsunsiu 於 2019-11-6 11:59 發表
I also want to know ar
Ching if you know, pls share>!!
樓主次次出完post都問唔到架啦
寄望已經唔大...

回復 21# 的帖子

點問又唔係發生 係自己

引用:
原帖由 jhun88 於 2019-11-7 13:20 發表
點問又唔係發生 係自己
又係喎 
ching叫你老友share比你啦 
你仲可以同你老友交流點炮製囡囡
Your Master

可以keep住屌老頂個老婆客, 咪玩啦, 仲問, 梗係keep住屌啦, 有咩不滿就執一劑

完全唔覺得有問題喎
大家都無爆響口, 咁就可以繼續啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。